anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Au trecut 4 zile de la primul meu contact sexual ( si sangerarea aceea de la deflorare inca mai rezista, si nu stiu daca sa ma alarmez sau nu, este putin inconfortabil, nu e foarte mult, prima zi a fost ceva mai mult pe urma cateva pete lasandu`mi pe portejslip sau dupa ce urinez pe hartia igienica) si nu am mai avut alte contacte sexuale... vreau sa stiu in cat timp va disparea si cat trebuie sa mai astept pana la urmatorul act sexual, nu ma grebesc dar vreau sa stiu dk totul e in ordine cu mine sau trebuie sa actionez cumva? dk da va rog sa`mi spuneti si cum. am crezut ca nu va dura atat si ca va trece de la sine... va rog sa`mi dati un sfat macar

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Si la mine sangerarea a durat 3 zile, dar a fost si destul de abundenta, ca o menstruatie. Nu cred ca ai motive serioase de ingrijorare. Totusi, daca depaseste 5 zile, devanseaza un pic primul consult ginecologic si du-te in a sasea zi. daca se opreste de la sine, poti avea contact sexual la minim 5 zile de la oprirea hemoragiei.

| catthshshshs a răspuns:

Sigur nu ti-a venit ciclul?! Daca nu este ciclul, mergi repede la un ginecolog. Sangele de dupa dezvirginare este rosu-aprins, pe cand cel de la ciclu e mai inchis la culoare. Sangerarea de la dezvirginare sigur nu tine cateva zile!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.nu este numica de alarmat aia poate fi ca in loc de ciclul menstrual. ceea ce trebuie sa faci e sa te speli cit mai des posibil. daca ai putea dupa fiecare data cind te duci la baie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e menstruatia sub nici o forma caci tocmai se terminase cu cateva zile inainte de contactu sexual... si nu era sange rosu inkis ci, rosu deskis.