anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Au trecut 6 luni de cand m-am despartit de fostul iubit(pe care l-am iubit foarte mult si inca mai tin la el insa el nu m-a iubit) iar in aceasta perioada am stat singura.Insa am incercat sa vorbesc cu alti baieti si nu reusesc sad imi sunt toti antipatici si vreau ca atunci cand un baiat vorbeste cu mine sa scap cat mai repede,sa nu-mi mai vorbeasca, sa ma lase in pace si ma simt asa linistita cand sunt singura.Un sfat ceva? Orice sad
P.S:Fostul iubit inca mai vorbeste cu mine desi eu l-am ignorat vreo 3 luni sau chiar 4 (acum vb iar cu el)

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Inca-l mai iubesti pe nenorocit! MAi lasa timpul sa vindece ranile sufletului.Sa fii iubita maxim in viitor!

6 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Asta pentru ca nu a aparut ACEL baiat. Te-ai inatlnit cu baieti dar nu cred ca te-ai simtit atrasa in vreun fel de ei. Poate asta s-a intamplat si din cauza ca te gandesti mereu la trecut si nu iti oferi posibilitatea de a-ti crea un viitor alaturi de cineva. Daca vorbesti cu fostul tau prieten nu inseamna mare lucru, presupun ca el nu ti-a propus sa va impacati sau macar sa va intalniti. Si poate e mai bine asa. O sa apara la un moment dat un baiat care sa iti placa prin felul sau de a vorbi, de a glumi. Te va face sa zambesti si fara sa iti dai seama cum si de ce, iti va ramane in gand.

| neutrino a răspuns:

Fostul iubit trebuie sa ramana fostul si nimic mai mult. Asta nu inseamna ca nu poti vorbi cu el, ca si amici, daca si el stie sa se comporte corespunzator. In rest, daca tu doresti, timpul va rezolva celelalte probleme.

| Igama a răspuns:

Inteleg prin ce-ai trecut si imi pare foarte rau pentru tine, insa viata merge inainte si vei vedea ca vei gasi si alti baieti care vor fi de 100 de ori mai buni ca el.

| stalinyo a răspuns:

Sfatul meu pentru tine este sai mai dai o sansa ca toti meritam iar daca nu-ti da atentia meritata imi pare rau trebuie sa-l uiti sunt o gramada de baieti in Romania poate unul din ei o sa te iubeasca cu adevarat

| antonia112 a răspuns:

Daca nu te iubeste inseamna ca nu te merita am trecut prin asta mi-am facut alt iubit si am uitat de cel din urma nu e nimic daca mai ti legatura cu el si eu am facut la fel pastreaza legatura ca prieteni. poate o funda?

| mona94 a răspuns:

Danutzaaa15 stai linistita asa este in viata. si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine, timp de 2 ani si ceva eu eram indragostita de el si il iubeam din suflet iar el nu pana cand s-a intors roata, el si-a dat seam ca merita sa investeasca intr-o astfel de relatie si sa puna suflet si sa iubeasca, iar acuma au trecut 3 ani jumate de cand suntem impreuna si deja suntem sot si sotie, iar lucrurile merg ffffff bune si frumos si ne iubim mult mai mult decat am facut-o inainte.ai rabdare si vezi cum deurg lucrurile, roata se invarte, nu vei stii niciodata ce iti rezerva viata