| Anonim_3022 a întrebat:

Auch!
M-am indragostit!
Intr-o intrebare mai veche, mi-am scris povestea, cu tipul pe care il iubeam.
Bla, bla. I-am zis, raspunsul lui a fost,, te plac ca pe o prietena, nu intelege gresit"
Ma rog.Ma simt ok.
Acum.la balul bobocilor.am cantat.Sii:X am vazut un baiat.de care simt ca imi mega place!laughing
Si la repetitii se uita la mine, ma uitam la el. Apoi la balul propriu-zis, ne uitam pe ascuns unul la altullove struck Cand ma uitam pe ascuns la el. el se uita mereu la mine.
El stie cum ma cheama, pentru ca mi s-a prezentat numele inainte de a intra pe scena, dar el a cantat in formatie si nu stiu nimic de el.
Un coleg de trupa, este coleg de clasa cu o prietena.
Luni o sa imi zica numele lui.
Nu vreau nici sa actionez eu, nici sa ramana o chestie indiferenta!
Ajuttoor?batting eyelashes
P. S : nu e de la mine de la liceusad
FUNDA!

3 răspunsuri:
| alexandra21_3435 a răspuns:

Draga mea e foarte frumos ce se intampla. nu trebuie sa fii total indiferenta, daca nu e de la tine de la liceu vezi cum faci sa te intalnesti cu el. poate aveti prieteni comuni, si puteti sa va intalniti toti.

| teroalex008 a răspuns:

Maine ( luni) o sa stii numele lui asa ca trebuie sa te gandesti cum vei actiona oarecum cu acest avantajhee hee.

Te-ai gandit? Nu cred. Pai nu prea ai ce face decat sa intrii in vorba cu el. intreba-l ceva si dupa asta o sa continuati sa vorbiti.

| anonimaa a răspuns:

Ce dragut.
acum ca i'ai atras atentia si el tie e super. trebuie doar sa va intalnitit si sa vedeti daca exista compatibilitate.
uite, iti sugerez sa-ti ia o prietena si sa gasiti un gurp comun, ceva. astfel vei putea intra mai usor in vorba cu el si atunci cand ve'ti da mana sa faceti cunostinta el o sa zica " sunt X" si tu cu o privire de aia sa'i ajunga direct la corason ii spui "stiu", eventual fa'i si cu ochiu daca ai mai mult curaj asa clar n'o sa te uite prea usor.
baftaa