| Sawarekh a întrebat:

Aud peste tot, atat barbati cat si femei fara prea mult habar ce inseamna un act sexual normal si placut.

Am constatat ca organele genitale sunt extrem de sensibile, adica au multe terminatii nervoase, placerea ar trebui sa fie placuta de la un act sexual normal, nu unul facut cu bestialitate.

Persoanele care vor tare si rapid, nu inteleg ca penisul poate suferii traume.

Parerea mea este ca barbatii care fac la nivelul acela, fie nu simt placere, fie partenera lor nu le pasa daca ei simt placere sau nu.

Cine este de acord?

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Placerea sexuala nu vine strict de la partea de atingere fizica a organelor sexuale. Vine si din atmosfera, din imaginatie, din fantezii, din pozitii, din sunete, din imagini etc etc etc

| Sawarekh explică (pentru suntserios):

Asta stiu, vine cat de rau te poate excita cealalta persoana, din ce vorbeste, trebuie sa fie o atmosfera cat mai relaxanta, placuta si cred eu, eventual sa bei si 1 pahar de vin sau sa fumezi cateva fumuri de iarba, sa intensifice excitabilitatea.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai daca nu știu educație sexuală,iar ceea ce știu,daca știu,știu din filmele deocheate...ce pretenții sa ai?
Ba simt plăcere bărbații, femeile posibil sa nu simtă,ba chiar as putea adăuga că bărbații termina repede, își fac ce au de făcut și pleacă, femeia posibil sa nu simtă același lucruri, ea nu le spune, se acumulează frustrări...

| Sawarekh explică (pentru Hyperion7):

Ideea e ca am patit odata sa ma duc la o tipa, si ea mi-a spus ca nu i-a placut dinamica.
Eu cred ca s-a referit ca sexul nu era rapid asa cum dorea ea, lucru care nu se putea intampla fiindca deja penetrarea era dificila, ea fiind stramta, sa fac si sex rapid, deja ma durea...
Si uite asa m-a refuzat.

Din punctul meu de vedere e trist e ca am aflat de toate astea, in a 2-a zi, fiindca nu mi-a spus cand eram cu ea, si inca un lucru trist, fiindca se astepta sa fie super sexul din prima, adica multe tipe au asteptari nerealiste, neintelegand ca sexul frumos nu iese din prima partida.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Sawarekh):

Mai sunt și astfel de persoane, dar nu trebuie de acum sa te demoralizezi și să-ti tii puța-n frâulaughing
Caută și vei găsi ceea ce ai nevoie.

| VoidEternal a răspuns:

Tine de preferinte pana la urma. Unii simt placere mai multa asa.
¯\_(ツ)_/¯

| MAteiLaAjutat a răspuns:

De acord!

| Voinescu_Catalin_ a răspuns:

Uite ca eu NU sunt de acord! Unii poate preferam Sado-Maso-chismul. Altii poate visam la ceva anal. de unde ai gasit aceasta,, teorema,,? Inainte de a face sex doua persoane, acestea pot stabili - fara rusine! - ce pot face/oferi si ce nu. Nu este normal sa stabilesti cateva reguli? Daca nu poti face ce ti se cere, refuzi si tu altceva.

| Sawarekh explică (pentru Voinescu_Catalin_):

Asta e problema, intelegi? Nici o tipa cu care am facut-o nu mi-a spus cum i place, si asa am primit refuzuri, fiindca eu fac in stilul meu, iar ele au alte asteptari.
Eu nu pot sa fiu deschis sa vorbesc cu cineva daca ea nu e extrovertita, din pacate.
Nu am o experienta foarte mare ca si idee

| Voinescu_Catalin_ a răspuns (pentru Sawarekh):

Hmmmm. acum chiar ca NU te mai inteleg. Alt sfat nu mai am momentan.

| Sawarekh explică (pentru Voinescu_Catalin_):

Hahaha e oke, trebuie doar sa dau de o tipa extrovertita si open.

| DigctikAadfgf a răspuns:

Eu zic sa faci sex si cu oameni, lasa cainii

| Sawarekh explică (pentru DigctikAadfgf):

Atata poti, atata zici.