Bună! Ai făcut bine că nu ai acceptat să o faci,dar puteai spune de la început. Când ai acceptat să faci asta probabil te-a crezut prostuţa.E bine că i-ai dat peste nas, dar încearcă să nu mai faci asta niciodată.Nu cred că, contează faptul că s-a supărat pe tine mai mult decât virginitatea ta.La vârsta asta nu e indicat să-ţi pierzi virginitatea.Nici nu înţeleg ce cauţi tu cu unul de 19, e foarte clar că de la început avea de gând să îşi bată joc de tine.Nu mai fii aşa naivă.Ţi-am spus să nu mai faci astfel de chestii niciodată,pentru că unii băieţi sunt nişte imbecili şi dintr-o prosteală ca asta pun botul,te arată cu degetu, apoi te trezeşti ca tot cartierul/satul ştie ca eşti târfă(când tu ştii că nu este aşa) şi alte poveşti(minciuni, mai binezis).
Ca tocmai ai trecut printr-o tentativa de viol. Nici un barbat nu ar dezbraca o femei care spune nu, cu exceptia unui violator. Iar asa-zisul tau prieten este si pedofil, altfel nu inteleg cum un barbat de 19 ani s-ar putea atinge de un copil (presupun ac pentru el nu conteaza foarte mult ca esti fata, conteaza doar ca esti copil).
Foarte bine ai facut! macar i-ai dat o lectie. dar ai grija ca e periculos, putea sa te violeze. oricum, bravo tie ca ai refuzat si l-ai si alsat in halul ala ) si eu nu cred ca esti curva asa cum a zis Frumusikgirl1. Esti o fata oki. P.S trebuie sa ii explici prietenului tau ca nu vrei sa o faci si ca ai vrut sa il testezi si esti oarecum multumita de faptul ca nu te-a fortat
Daca tu vrei sa-ti incepi viata sexuala de acum e alegerea ta. Eu nu iti zic sa faci cum zic eu dar parerea mea este ca ar mai trebui sa astepti. Organismul tau inca nu e suficient de dezvoltat. Ar trebui sa mai astepti macar vreun an, doi. Daca el incearca sa se culce cu tine poate asta e tot ce-si doreste. Explica-i clar ca pe tine nu te intereseaza sa-ti incepi viata sexuala si ca in momentul in care vei fi pregatita o sa ii zici. Nu te grabi sa-ti pierzi virginitatea ca s-ar putea sa-ti para rau. Nu e nimic rau in a avea un prieten de 19 ani atat timp cat el stie sa te respecte si sa te aprecieze. Bravo tie ca totusi nu ai facut ceva ce nu-ti doreai! Fii linistita ai tot timpul sa ai relatii sexuale. Asteapta pana in momentul in care tu simti ca el e cel mai potrivit, ca il iubesti nespus si ca iti doresti extraordinar de mult! Succes!
nu o fă! el este mult prea mare pentru tine, si ai o vârstă fragetă, poti face chestia asta toată viaţa ta, făo del a 18 19 ani incolo, dar nu acum!
Fetele astea se fac din ce in ce mai curve in pnm ai 14 ani cum sa te dezvirginezi? si tot curva ramai daca u de 14 ani esti cu unu de 19 scuze dar asta este crudu adevar
Din punctul meu de vedere mai bine taceai decat sa scoti asemenea prostii. Cum poti numi un copil, curva in momentul in care este cu un baiat mai mare decat ea?! Tu vrei sa zici ca nu ai fost niciodata cu un barbat mai mare decat tine? Eu cred ca nu ai un comportament normal si ca ar trebui sa stii sa-ti masori cuvintele! Adevar?! De unde stii tu care e adevarul despre ea? Cum poti judeca un copil de 14-15 ani?! Tu vrei sa zici ca ai 40 de ani si esti virgina, nu?! Din pura curiozitate daca vrei sa-mi raspunzi, tu la ce varsta te-ai dezvirginat sau inca esti virgina? Ce varsta ai? Un baiat daca se culca cu o tipa la 14 ani e mare macho dar o fata daca se dezvirgineaza la 14 ani e curva?! In ce era traim? Scuze dar chiar nu mai inteleg!
Ffrate ma lasi sa ai 14 ani si abia sa devii adolescenr abia ce iti faci buletin si sa fii cu unu de 19 care este major cu acte in regula? nu cred ca te doare daca sunt eu sau nu virgina deci...pass
Esti nebuna, dar ai fost desteapta nu te lasa usor lasa-l sa astepte daca te iubeste