anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Auziti mie imi place de un baiat din cls cu mine. Azi cea mai buna prietena a mea pentru mine o pus un pariu cu el pe 5 lei sa vada daca ma pupa. el o luat banii si o venit la mine sa ma pupe si eu nu am vrut si el o vrut si so rosit la fata de numa si dupa aia m-am rosit si eu si dupa aia mo intrebat vrei sau nu si eu am zis nu stiu mie mi oricum si atuncia mo pupat. ce tare o fost si inca cv el o zis ca nu ma place dar din asta ce sa mai cred. in plus dupa aia eu dat la pretena mea banii inapoi. ziceti-mi ii place de mine? mi-am propus si eu sal sarut maine si stiu si cum ma prefac ca vreau sa-i zic cv un secret nu stiu vad eu ii zic cv si il chem tot mai aproape tot mai aproape de mine ca si cum nu as vrea sa auda si altcineva ce vreau sa-i zic si dupa aia ma fac ca ii zic cv dar nu-i zic nimic si cand se apropie de mine si e foarte aproape il sarut. e buna ideea? oare no sa zica ca sunt proasta?sad

Răspuns Câştigător
| Crocaa a răspuns:

Nu-ti mai face atatea griji,un pupic/sarut (nu stiu despre care vorbesti, dar dupa scris imi dau seama ca e vorba de un pupic) nu supara pe nimeni.Din contra, tinerii adora asta si nu numai tinerii.Mai ales daca te place, o sa-i placa sa-l pupi.E foarte buna ideea ta, o sa-l surprinzi placut!

1 răspuns:
| DeliaMarius a răspuns:

Nu, o sa-i placa.