| Pain a întrebat:

Auziti, nu inteleg un lucru, ce e asa rau sa faci sex oral, sau sa ti se faca, adica am auzit pe atatia useri care nu sunt de acord cu asa ceva, adica eu stiu ca e cel mai sigur mod de a face sex, fara sa stai cu gandu ca sa ai grija sa nu ramana partenera gravida, si oricum sexu oral e de cand lumea, si romanii le faceau daciilor si invers

Răspuns Câştigător
| alexa_9800 a răspuns:

laughing, depinde acum de parerea fiecaruia. Uite eu nu am nimic impotriva sexului oral.am si facut am si primit.tongue

12 răspunsuri:
| cristina_1673 a răspuns:

Ai dreptate dar sexul oral e o completare a 'partidei' de sex si nu e acelasi lucru. nu te saturi doar cu elwinking

| balazsc a răspuns:

Sexul normal este sanatos, si pentru ca femeia sa nu ramana insarcinata sau sa-te alegi cu boli cel mai bun lucru e sa folosesti prezervativul.

| David_9315 a răspuns:

Frate, astia care au ceva impotriva crede-ma ca au inceput sa faca branza pe acolo de nu vor sa le faca nimeni.

| balazsc a răspuns:

Sexul normal este sanatos.Plus de aceea pentru a nu ramane partenera gravida sau sa-te alegi cu, boli este de preferat sa folosesti prezervativul.

| Crisu a răspuns:

Nu a spus nimeni ca nu e de acord laughing dar nu la copii de 11 aniwinking. Sau aia de zicea ca a facut in 4.

| YqLmX a răspuns:

Sincer e scarbos:-s...se spune ca pune o crema de capsuni pe p4l@ ca sa poata sa o linga fara sai fie scarba.

| aurelio_4625 a răspuns:

Sunt unele persoane, mai ales barbatii care din respect fata de persoana cu care traieste nu este de acord ca el sa primeasca sex oral...

| Pain explică:

Mariusikka, nu stiu dc zici ca-i scarbos, adica tu ai 12 ani de unde stii tu, si oricum acum pe bune, fata iti suge p*l nu tu, si oricum daca esti curat si sanatos n-are ce sa ia, si vezi ca pentru categoria asta esti un pic cam miclaughing

| Zenithf a răspuns:

Mmmm, pruna.batting eyelashes
Treaba fiecaruia ce crede despre subiectul asta, eu unul insa nu fac mofturi la o pruna zemoasa. laughing

| nobody_9468 a răspuns:

N-am nimic impotriva, chiar deloc! Ce sincera e alexa! Eu nu cred ca as putea fihee hee.
Se pot transmite ciuperci si tot felul de infecti. Ok, te simti bine, dar dupa toata placerea te trezesti cu herpes si borbonele pe limba, te duci la farmacie"Stiti i-am facut oral lu gagiu'miu si mi-a iesit ceva ciudat la gura!"N-ai cum sa fii atat de direct cu farmacistahee hee. Chiar nu poti!

Bafta.

| soricica a răspuns:

Mi se pare ceva normal sexul oral. Am facut, am primit si ne-am simtit bine.
Chiar nu inteleg de ce sunt atatia impotriva
Bye:*

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca este normal sa faci sex oral, dar nu ca metoda contraceptiva. Mi se pare cea mai mare tampenie sa faci sex oral ca poti sta fara griji. O faci atunci cand ambii parteneri si-o doresc, cand relatia este suficient de intima pentru a permite acest gest.