| valelicika a întrebat:

Auziti o mica poveste:un baiat prinde curaj si imi spune ca simte foarte multe lucruri pentru mine si ca ma iubeste, dar in acea zi el plecase in Germania.a spus ca numai acum a avut curaj sa spuna si de cand a ajuns in Germania ma suna in fiecare zi vb...dar nu stiu ce sa cred el are 21 de ani ii o fire batausa si e mare "golan" si daca ar fi. parintii mei nu ar accepta asa ceva mai ales ca ei nici sa nu auda de el...un sfat, parere.
funda :*

Răspuns Câştigător
| BadAxe a răspuns:

In primul rand cati ani ai? Parerea mea e ca daca tie iti place de el foarte bine, incerca sa le spui parintilor tai despre el, daca il stiu si si-au facut o parere despre el e mai greu sa si-o schimbe. Daca tu stii cum e el mai bataus si golan nu o sa-ti mearga bine pentru ca el niciodata nu o sa schimbe. Gandeste-te si la el dar si la parintii tai si ea o decizie buna pe care sa nu o regreti. Succes happy

1 răspuns:
| OrtonRandy a răspuns:

Pai daca si u simti la fel pentru el, si ai vrea sa fii cu el ai putea sa il schimbi dintr-ul leu intr-un iepuras, nu ai habar cum se poat schimba oameni pentru persoana iubita