| asy a întrebat:

Auziti va rog sa ma ajutati, sunt cu un baiat si as vrea sa-l sarut dar imi este frica sa nu gresesc ceva se poate gresi sau totu vine de la sine?

Dau funda la primi 3 ...pa-pawave

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand saruti pe cineva, nu exista ca poti gresi.Totul vine de la sine, nu ar trebui sa te ingrijorezi.

Si oricum e primul sarut, e ceva de tinut minte, cand vei fi mai mare iti vei aminti cu placere.

Bafta happy
Pa, pa

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu se poate gresti.chestia asta vine de la sine.nu iti face griji :*

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Nu te grăbi, nu lua decizii pripite.Lasă lucrurile să vină de la sine. Dacă-l iei prea tare, s-ar putea să se sperie şi să fugă de tine.Lasă timpul să decidă în locul tău...

| thereforyou a răspuns:

Deci tu esti impreuna cu un baiat pe care nu l-ai sarutat niciodata? Wtf?! 10 ani ai?

| glamour a răspuns:

Nu se poate da funda la primi 3. s poate da doar unei singure persoane.
iar chestia cu sarutul vine de la sine si nu trebuie sa=ti faci griji. daca tot nu sti ce sa faci fa exact ce face si el.

| Liada a răspuns:

Pina la urma incercarea vina n-are. dar nu grabi.plecati la un film si pina una alta tine-l de mina.si la finele de seara saruta-l. daca va arata nedumerit. spune-i ca-i multumesti pentru aceasta seara minunata.

| FaraNume_7993 a răspuns:

Nu se poate gresiwinking
Nu-ti face grijikiss, totul vine de la sine!kiss

| danyelle_5059 a răspuns:

Buna pai primul sarut e ceva frumos pe care nu-l poti uita pai nu cred ca poti gresi eu zic sa ''savurezi'' momentul pentru ca este ceva ce vine de la sine si crede-ma fa-o pentru ca simti asta nu pentru ca altii au facut-o si tu nu. Sa sarutzi pe cineva nu este un moft este o mica dovada de iubirebig grin Fi calma se rezolva big grin