Nu o poti opri sa nu mai plece. Banuiesc ca lucreaza bine in Italia... Dar daca si ea iti impartaseste aceleasi sentimete de prietenie vorbeste cu ea sa iti gaseasca si tie un loc de muca acolo si pleci dupa ea... Si eu o sa plec acum in octobrie si la fel am si eu un prieten in tara. Dar nu va ramane aici decat pana in primavara apoi ma va urma
O prietena inseamna o iubita? Depinde fff mult cati ani aveti! Daca ea e minora si depinde de parinti chiar nu ai ce face!
Si ce daca a zis ca pleaca definitiv, crezi ca nu se poate sa se mai intoarca inapoi, sau sa mergi tu in vizita la ea, exista mess, skype, telefon, poti sa continui legatura cu ea.
Si daca viata vrea sa fiti departe, trebuie sa te obisnuiesti cu acest fapt si sa fii tare si sa-ti continui viata, o sa gasesti alti prieteni, poate si mai buni dar trebuie sa ai multa rabdare.
Nu va suparatzi dar voi miatzi dat idee cam ciudata intelegetzi ca e o prietena nu o iubita o prietena mai speciala pe care nu o pot pierde dar tot prietena si imi este totusi greu
Pai nu prea poti sa o faci sa nu plece doar daca te combini cu ea si daca tine la tine or te ia cu ea ori numia pleaca ori gaseste o soluie sa fie bine
Offfff ce e cu dragostea asta... zii ce simti pentru ea si convigeo sa nu mai plece sau du-te aacum cu ea, alfel nu ai ce sa faci, zii mai intai cum stau treburile si poate te intelege si nu mai pleaca sau plecati impreuna acum.alceva nu ai ce sa faci e greu sa iubesti si sa nu ai persoana iubita langa tine. e o boala grea iubirea asta.
Remusopen întreabă: