Cobra 47 Am citit eu tot textul si mi se pare ca stii foarte frumos sa iti exprimi prins scris sentimentele. Am aceeasi parere ca si tine. O noua relatie cu el ti-ar face mai mult rau si te-ar face sa suferi. Viata e foarte nedreapta. Ne ies in cale persoane foarte diferite de noi. Ne indragostim de acele persoane dar cu timpul realizam ca avem obiceiuri diferite, ganduri diferite, familii diferite, si te intrebi daca chiar merita sa te certi cu toti cei care ti-au fost mereu alaturi pentru aceasta persoana... diferita. Cred si eu ca te-ai indragostit de el, polii opusi se atrag, si eu am patit asa. M-am indragostit de cine nu trebuia. De o persoana foarte diferita. In cazul nostru eu eram cea "golana" si el cel cuminte. Nu am putut sa fiu intr-o relatie cu cineva atat de diferit. Deci pe scurt: iti urez succez in relatia ta de acum, tine de acest baiat daca zici tu ca te iubeste si incearca sa il uitit definitiv pe fostul tau. Poate daca te-ai reimpaca cu el te-ai desparti de actualul si relatia ta cu fostul nu ar dura mult. Ai ramane fara nici unul. Sa stii ca sunt foarte rari baietii care chiar pun sentimente intr-o relatie. Esti norocoasa. Iti urez mult succes din toata inima:* Te pup:*
Te inteleg perfect, am trecut si eu prin asa ceva, si am ajuns la concluzia ca asa cum tarfa e tarfa pana moare asa e si cu golanul, e golan pana moare, nu are rost sa te intorci in trecut eu nu m-am intors si cred ca am facut cel mai bine pentru ca incetul cu incetul am inlocuit ura cu iubire si acum dupa multi ani inteleg cat de cretina am fost sa cred ca asa ceva e posibil, dar nu a fost sa fie, daca ar fi continuat pun pariu ca sufeream mai mult, acum imi e bine si crede-ma ca o sa-ti fie si tie, traieste in prezent, nu te mai agata de trecut ca nu faci altceva decat sa te ranesti sa dezgropi morti, e o vorba morti cu morti si vii cu vii, asa ca priveste inainte.
Buna uite asa e si la mine numa ca al mine nu au fost parintii de acord si acum sunt cu altu de 5 luni si fostul imi propune sa ne impakt u fa cum iti zice inima pentru ca u stai cu el nu noi u stii cel imi bine cum e el, poate chiar te iubeste sau poate s-a schimbat vb cu el si imi ales daca si u tii la el e pacat ca o iubire sa fie lasata in vanmt vb cu el si eu ink imi aduc aminte de fostul cu care am vb 2 ani si de tot ce o fost si nu stiu ce sa fac
Interesanta poveste, sincer!
chiar daca l-ai iubit si faptul ca a revenit in viata ta ti-a trezit amitiri frumoase si vechile sperante, lasa lucrurile asa cum sunt acum.pastreaza-l doar ca pe o amintire si atat! va fi mult mai bine pentru tine!
asta am facut si eu cu prima iubire, care la fel s-a intors dupa 1 an si ceva, insa am decis ca e mai bine sa nu ma intorc inapoi.
ce a fost, ramane atunci, iar el face parte din trecut.in prezentul si viitorul tau e altcineva acum care spera sa nu il parasesti!
bafta multa!:*
O data ai fost si ai facut totul pentru relatie voastra. Ce povestesti despre voi doi e asa de frumos precum un film de dragoste sau versurile unei melodii. Cand ti-a spus ca ar fi dorit sa mori sa nu fii a nimanui atunci dragostea lui fata de tine si gandul ca nu te mai poate avea la inebunit a fost un moment de disperare pentru el. Eu cred ca regreta vorbele acelea si daca nu iti iubesti prietenul actul nu amagi relati actuala si da-i o sansa Fostului. si dau si un explu. Am o verisoara a avut o relatie din adolescenta de pe la vreo 15 ani. La un moment dat au intervenit parinti amandorora si i-au departit. Ea a fost nevoita sa se marite din cauza tot a parintilor ei. Acum e maritata are o fetita de 5 anisori ce-i este ochi din cap pentru ea. Dar se culca cu sotul din legile casniciei si considera ca il are tot pe iubitul vieti ei. PS: Cand poate se intalneste cu "Divina"(pentru ea) persoana care ia fermecat adolescenta.
Daca te-ai hotara sa iti reincepi relatia cu fostul tau prieten cu siguranta viata ta se va schimba la 90 de grade, deoarece, pe el nu vei reusi sa-l schimbi niciodata. Iar daca nici parintii tai nu-l prea plac, chiar nu e ok.relatia parintilor cu copilul lor este foarte importanta daca ajung la un punct comun, ceea ce in cazul vostru nu este posibil.Incearca sa-l uiti!
Eu iti urez multa bafta la baieti si cel mai important sa iubesti si sa fii iubita! kiss:*
Tu spune-i sa nu te mai deranjeze ca nu esti carpa lui la care poate veni cand are chef, nu iti dai seama ca el se joaca cu tine.Sa isi vada de viata lui ca tu ai viata ta ati trait momente placute dar acum e timpul sa mearga fiecare pe drumul sau. Daca te mai suna nu ii mai raspundela telefon si daca te simti agresata sau amenintata zii ca depui plangere la politie.
P. S. Ar trebui sa discuti si cu actualul prieten daca te mai deranjeaza mult acest tip.
Iubita, eu te sfatuiesc sa nu reiei relatia cu el. Ce a fost a fost, acum esti cu altcineva si nu are dreptul sa intre in viata ta de cate ori are chef. Tu nu-ti poti dirija viata dupa capriciile lui. A avut o data sansa si i-a dat cu picioru. Daca a ales viata de strada sa fie sanatos, sa stea pe strada. Tu esti acum cu un baiat minunat care te asculta, te intelege si te respecta.Asta e greu de gasit crede-ma. Apreciaza ce ai si nu te mai gandi la fostul.NU merita sa-ti strici linistea si echilibrul de acum pentru el.Gandeste-te bine! Bafta!:*:*:*:*
Doamne, fata cat de frumoscrede.ma ca plang mi.ai amintit de AL MEU. il iubesc, da` nu va mai fi nimic. imi este dor de tot de planuri... de zilele in care stateam ore insir impreuna curg lacrimile.da nu le merita
Poate e mai bine sa lasi trecutul in urma. cu totii o sa ne aducem aminte de prima iubire, dar unerori trebuie sa ramana o amintire, si lasa sa ramana o amintire frumoasa, pentru ca daca ai continua cu el sigur ai suferi iar, mai ales ca e genul de "golan". daca actualul iubit tine la tine si u la el incearca sa nu te mai gandesti la ce a fost si sa treci peste ca e mai bine si poate in timp o sa incepi sa tii la iubitul tau mai mult decat la fostul si poate o sa privesti relatia cu mai multa maturitate. si cei care nu erau de acord cu relatia ta, sunt sigura ca nu ziceau din rautate, vroiau sa-ti fie bine, am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare si eram la fel de rebela ca u, pana mi-am dat seama ca ceilalti nu-mi vor raul si aveau dreptate. fiind prima ta dragoste o sa ramana sigur undeva in inima ta, dar trebuie sa incerci sa scapi de sentimentele pentru el si sa privesti inainte
ai grija de u:*