| Bunicutzaa89 a întrebat:

Aveam o intalnire cu un baiat ..si eram atat de emotionata pentru ca era prima intalnire si tipul era cu 3 ani mai mare ca mine. M-a sunat de 3 ori ..nu am raspuns ..pt k nu tsiam daca sa merg sau nu cu el la un suc (pentru k ma invitase) si pana la urama l-am sunat ..si nu a mai raspuns ..Acum ma simt foarte prost ..pt k stiu ca-i vina mea ..si nu stiu ce sa fac ..as vrea sa-i tr mesaj si sa-i spun foarte sincer..ca am avut mari emotii. Dau funda! happy

7 răspunsuri:
| eurynomus a răspuns:

Ai 89 de ani? mda sunt un pic mai mare laughing

| zbye a răspuns:

Pentru inceput ai putea sa folosesti ", " in loc de ". "

| mariumarius a răspuns:

Trimitei mesaj...si vezi daca iti raspunde si cum reactioneaza, daca te intelege e super daca nu e mai bine ca s-a intamplat acum casa nu regreti mai tarziutongueS sper sa te inteleaga...

| CrazyStuff a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa ii trimiti un mesaj sau sa vorbesti cu el... Spune-i ca ai avut emotii. E ceva normal. Daca te place cu adevarat te va intelege. Succes!

| dianadoolce a răspuns:

happy Nu te panica! Trimite-i mesaj si roaga-l sa iti dea o a doua sansa. Daca este dragut te iarta kiss

| cristina24 a răspuns:

Sigur el a vrut sa va cunoasteti mai bine cand te-a invitat si cum a vazut ca il respingi cand te-am suat a decis sa te respinga si el pe tine. data viitoare fa-ti curaj sa iesi cu cineva la o intalnire si acum treci peste andica ai restul vietii inainte nu poate sa iti para rau pe veci. sper ca sfatull meu te-a ajutat

| denisa94 a răspuns:

Eu zic sa ii dai un mesaj sau sa il suni si sa ii spui ca ai avut emotii, daca el chiar tine la tine te va intelegewinking