Cere-i sa-ti ofere aceasta sansa, roag-o sa te ajute si daca te iubeste cu adevarat ...va accepta!
Lol
nu se poate
daca ma crezi ca am treqt si eu prin asta
Si m -a refuzat
Deci cerei ultima sansa.Sa o faca pentru iubirea care e intre voi doi. Daca nu va impacati si nu te iarta nu te merita.
Scuza ma ca iti zic asta dar asa este:\
Daca iubesti ierti tot.si esti dispus sa o iei de la capat mereu
Trimite-i o scrisoare si spune-i in situatiile care au fost cu scantei cum te-ai purta diferit daca s-ar mai ivi. De genul, poti sa vorbesti cu alti baieti, poti sa iesi la mese cu colegii de serviciu, etc.
Vorbeste cu ea. daca ati fost atat timp impreuna e clar ca va iubeati. e imposibil ca dupa atata timp sa nu mai vrea sa te asculte.deci spune`i si ei ce ne-ai spus noua aici.prin fapte ii vei demonstra, spune`i sa-ti mai acorde putin timp, iar in viitor relatia voastra va fi ca in vremurile bune, bineinteles si cu straduinta ta.multa bafta:*
Spune`i ca meriti macar o sansa sa-i demonstrezi
Daca nu vrea incearca sa te porti cat mai fumos posibil cand esti in jurul ei.
Mult succes!
Schimbarea de care vorbesti tu consta in fapte nu in vorbe. Trebuie sa ii demonstrezi prin fapte ca te poti schimba. Dovedeste ca poti fi barbatul viselor sale.
Cred ca e mai bine sa astept o luna sau doua, sa treaca timpul peste... sa se calmeze spiritele incinse si dupa sa revin si sa-i recunosc ca am gresit, ca a avut dreptate si ca nu voi mai fi asa in viitor deoarece m-am schimbat si am sa tin situatia sub control in caz de se investe din nou o probleme. Si am sa-i multumesc pentru ca m-a avertizat de atatea ori inainte sa ma paraseasca... ceea ce altele nu cred ca ar fi facut-o. Ce spuneti?
Mey baiatule. o luna e cam putin pentru faze din astea.eu cred ca sa ceri unei persoane sa se schimbe cel mai tampit lucru. e dificil.is prea multe pretentzii ca sa faci asta.si eu trec de 4 luni si ceva prin asa ceva zilnic si e greu tare.la fel.gelozie ca mai faceam cate o poza cu o colega.sau ca mai luam cate una in brate fara sa fac nimic totusi. daca n`ai incercat la timp sa scapi de obiceiuri nu stiu. e cam naspa situatia.priveste partea buna a lucrurilor : nu`i nici prima nici ultima! las`o dreq de treaba.
Pai.in primul rand, daca e vorba de o schimbare trebuie sa o faci pentru tine, nu pentru altcineva. daca n-ai putut sa te schimbi in tot acest timp, nu cred ca ai putea acum.si gelozia e ceva ce tine de caracter, nu te poti schimba, doar daca sa "ameliorezi" asta.Si eu sunt o persoana geloasa si nu am avut probleme cu fostii mei pentru asta, daca te iubeste te accepta asa cum esti.si la urma urmei cine nu e un pic gelos) nu e nimic rau in asta, numai sa nu exagerezi. dar macar incearca si zii ca oricine merita o a2-a sansa.sa incerci ca nu ai nimic de pierdut.si chiar daca nu vrea si nu vrea poti sa o iei de la capat cu altcineva, succes:*