Pentru mine e clar ca te-a inselat.
Cere-i sa iti spuna adevarul, pentru ca macar atat meriti dupa ce ti-a facut.
Eu nu l-as putea ierta. Sau poate ca l-as ierta, dar nu as putea trece peste(pentru ca nici macar nu ai aflat de la el!). Nu as mai putea sa am niciodata incredere in el.
Acum vad ca te-a mai inselat si in trecut. Si au trecut doar 5 luni. Cum poti crede ca te iubeste?
Doamne, si tu l-ai inselat.
Nu cred ca mai puteti numi relatie ce e intre voi.
Draguta, hai sa iti spuna un om trecut ceva prin viata cu oarecarte experienta, ceva mai multa decat voi, nu foarte multa.
Baietii si Fetele la 17-18 ani experimenteaza si se plictisesc foarte tare de ceva. Cand intalnesc primul obstacol nu se gandesc sa il sara ci sa-l ocoleasca - ce-i mai simplu, te desparti altul/alta si capul nu te doare. Ce iti recomand eu tie este sa fi mai ponderata in declaratii ca dupa 5 luni nu poti spune ca il iubesti sau ca il doresti asa de tare mai ales ca aveti doar 17-18 ani. Nu ti-o spun cu rautate si chiar apreciez ca discuti despre asta. In alta ordine de idei dupa cum mai spuneam cuiva gelozia e o boala care cu greu poate fi vindecata. Deci nu are rost sa te intrebi in fiecare secunda ma inseala, nu ma inseala? pentru ca tot tie iti vei face rau. Crede-ma daca cineva si-a pus in gand sa tradeze increderea celuilalt pai - o face cu brio, chiar si cu opozitia ta totala!
Priveste mai cu detasare si accepta un lucru: la aceasta varsta se experimenteaza si relatiile nu pot dura mai mult de 1-2 luni, daca asta se poate numi relatie.
Deci nu mai plange ca faci riduri
Acu serios, nu mai privi cu atata inversunare si incearca cel mult sa vorbesti cu el. Iti doresc bafta si te pupam!
Daca a m-ai facut-o si in trecut, trebuia sa te gandesti ca nu se va schimba asa usor, ba chiar o va mai face.
Si probabil il vei ierta si acum ca si data trecuta.
La 17 ani el este inca un copil, nu gandeste la fel de matur ca si tine si cred ca lui i se pare totul o joaca.
Nu stie sa aprecieze ce are si nici increderea ce i-a fost daruita.
Tu stii daca merita sau nu, oricum nu o sa ma asculti pe mine.
Dar daca il ierti, atunci sa te astepti oricand la o alta gafa din partea lui.