| printesadlk a întrebat:

Avem deja 2 luni si prietenul meu nu mi-a facut nici un cadou pana acum.Am incercat sa discut cu el dar fara nici un rezultat.Eu in felul asta simt ca sunt iubita si daca intr-adevar sunt iubita am nevoie si de astfel de atentii.Nu sunt materialista! spuneti-mi si mie va rog frumos cum sa-l educ in acest sens?

Răspuns Câştigător
| lavinutsa a răspuns:

Esti la fel ca minebig grin
da pai nu stiu i-am zis imi place aia aia aia...si s-a simtit sa cumpere.winking
dar stii cel mai frumos e cand o face fara sa il impingi de la spate mai rar baieti lasa-mi un id cv:*

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Educa-te pe tine, fiindca ai o mare problema. Ce cadou sa-ti fi facut, Doamne iarta-ma in doua luni de relatie? Este atat de absurd incat te banuiesc de vreun dezechilibru psihologic.

| Tmcn a răspuns:

Ba da, esti materialista. Cine se scuza, se acuza, stii vorba aia. Doua luni si nu ai primit niciun cadou, clar nu te iubeste. Eu, sa fiu in locul tau, as zice "merci" ca ma iubeste asa materialista cum sunt. Penibil, intrebarea ta a spus totul despre tine.

| Empathizer a răspuns:

"Deja 2 luni" si ti se pare o vesnicie? Omul ti-a daruit dragostea lui. Daca nu e de ajuns pentru tine, ti-ai ales gresit iubitul.

Daca esti genul care are nevoie de dovezi materiale ale afectiunii unui barbat, alege-ti un barbat instarit, de o varsta care sa-l faca deschis la portofel cand vine vorba de iubire. Trebuie doar sa fii sigura ca asta iti doresti. Alegerea iti apartine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-ar fi ruşine să-i spun aşa ceva, sincer.
Sunteţi la început de relaţie.2 luni nu e mare brânză.
Nu ai cum să te plângi de aşa ceva.Îţi va lua cadou când simte el că trebuie să facă asta.
Tu ce cadou i-ai luat, apropo?

E incredibilă senzaţia când primeşti un cadou fără să-i fi spus că ai nevoie de aşa ceva.să-l primeşti pentru că.....meriţi!
Lasă-l pe el să decidă când va sosi momentul şi nu aştepta.Altfel,farmecul dispare.
Sărbători fericite alături de cei dragi!

| blueheart a răspuns:

Hei! Asta e felul lui de a fi. Poate iti demonstreaza altfel iubirea lui. Cu cat vei discuta mai mult pe aceasta tema cu atat nu va face ceea ce iti doresti tu. Si nu trebuie sa-l schimbi tu, trebuie sa se schimbe el daca tine la tine cu adevarat. Mai lasa timpul sa treaca si poate vei avea o surpriza intr-o zi.
Succes! happy

| Indestructible a răspuns:

Ești materialistă până peste cap, oricât de mult ai nega asta. Te consideri o prințesă roz căreia i se cuvin mii de cadouri? Îți meriți soarta de frustrată. Lasă băiatul în pace. Probabil că nu te numeri printre prioritățile sale, având în vedere comportamentul tău de răsfățată. Sper să-și dea seama cât ești de penibilă și să-ți dea o bătaie zdravănă, poate așa îți vei da seama de realitate.

| xBELLAx a răspuns:

Esti materialista, au trecut 2 luni nu 2 ani.Doamne..nu asa se dovedeste iubirea, nici macar nu stii ce-i aia oh go on

| AngelaMatache892 a răspuns:

Cauta in dictionar cuvantul meterialista