Cred in dragoste ca in filme, cu toate momentele frumoase, dar dupa experientele mele trecute, imi vine greu sa cred ca pot intalni asemenea persoane, la modul adevarat. Ma consoleaza gandul ca mai bine sunt singur dar linistit, decat intr-o relatie dar nefericit, s-au intamplat multe intr-un timp foarte scurt, m-a cam secat de puteri, acum stau singur, cum zice userul patricia, forever alone, suna poetic, hai seara buna
Eu sunt varsator.
Imi place tot ce zici tu in afara de poezii. Sunt asa mai pe romantism, mai putin pe sex, nu-s asa disperat pentru asta, asta vine daca romantismul este.
Nu am fost in situatia asta, daca asa sunt ca fel de a fi.
Cred ca eu, dar sunt constient ca, dupa cum este si normal, pot interveni si momente care nu ies neaparat ca in povesti. Sa ma vindec nu am de ce, continui sa fiu ceea ce sunt, stiu sigur ca exista si persoane la fel ca mine, am intalnit fete de genul, nu numai baieti.
Da! Eu! Și nu m-am vindecat și nici nu vreau vreodată să mă vindec.
Chiar și dacă rămân forever alone, că poate nu ar exista așa ceva, prefer să mă păstrez doar pentru el și să nu mă vindec vreodată de această gândire. Sau pentru ea, într-un final dacă el nu mai apare.
)))
Ce sa zic. unii spera sa câștige la loto, alții in dragoste. Uneori mai apare câte un câștigător
Chiar ai dreptate. Doar că am ajuns și eu să cred că, încep mai bine să visez la lotto, decât la el.
Da eu si nu vreau sa ma vindec dragostea adevarata va dainui si peste 1000 ani dar din pacate nu mai gasesti persoane care sa le placa lucrurile simple plimbari flori declaratii dragoste calatorii romantice.
Buna Lavinia..acum un an si jumatate am fost foarte indragostit de o tipa de la facultate, eram efectiv disperat dupa ea. ma gandeam numai la ea, nu stiam ce sa mai fac... eu sunt un baiat foarte romantic si tot timpul mi-l petreceam gandindu-ma la ce gesturi si atentii deosebite sa-i fac. Nu ma puteam concentra la facultate, am avut 3 restante pe care nu am reusit nici pana n momentul de fata sa mi le iau.
Eram disperat, incepusem sa scriu poezii, cautam pe google idei tot felul de chestii. toti banii pe care mi i trimitea bunica ii cheltuiam pe flori, bomboane, ciocolate etc. Am dus-o pana si la Viena unde voiam sa o intreb daca vrea sa fie iubita mea..si mi-a spus ca sa mai asteptam sa treaca timpul, pentru ca este indecisa.
Am facut ORICE ORICE ORICE pana cand intr-o seara. ma plimbam pe langa AFI si am vazut ca se pupa cu unu. in momentul ala m-a luat ameteala si nu m-am mai putut tine pe picioare. m-a vazut si a plecat instant razand cu papagalul ala. A doua zi m-am informat, am vrut sa il caut pe baiatu cu care era. intr-un final am gasit cine e. m-am dus la el sa-l iau la bataie si ghinionul meu am plecat batut si cu inima franta.
Deci iti garantez Lavinia ca dragostea adevarata exista!
Cristi tata, îmi pare rau pentru tine. Ce sa zic. Poate ca nu era ea cea hărăzita… ca sa ma exprim in termeni romantici
Dar dacă o cauți cu lumânarea, poate pana la urma o sa găsești și dragostea adevarata
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: