Hey
nu te agita, totul va veni de la sine, vorbeste normal si comporta-te normal, ai sa vezi ca dupa o perioada de timp o sa ajungeti sa va cunoaste-ti si o sa aveti mai multa incredere unu in celalalt si o sa stii ce sa faci, e un sentiment placut ea e nepasatoare? ia fii si tu nepasator sa vedem daca ii convine, sa vada cum te simti si tu. si stii care e sfatul meu? vorbeste'i vreo 3 4 zile asa cum iti vorbeste si ea sau cand e pe mess nu intra peste ea, iar daca dupa un timp intra ea.raspundei sters dar bag-o in seama ia sa vezi tu dupa 4 zile cum o sa tanjeasca dupa tine si o sa ceara dragoste iti spun asta din punctul meu de vedere, sunt fata si stiu cum e
Mult noroc si nu uita, dupa o perioada de timp o sa puteti sa vorbiti fara jena si o sa te comporti cu ea exact ca si cu un membru din fam ta
Daniela
Asa imi face si iubitul meu
nu stiu dc dar sincer am impresia ca nu mai tine la mine
acum nu stiu cazul tau
Renunta la messenger si vorbeste la telefon, intalneste-te cu ea! E drept, implicarea ei se va simti in timp, atunci cand o vei cunoaste mai bine, cand ii vei cunoaste calitatile si pasiunile. Poate este o fire timida.Pasii se fac in doi, cu rabdare si intelepciune!
@bulinutza123 asa simt si eu. oricum suntem la inceput dar macar sa-mi arate ca e interesata de mine
Buna! cel mai bine ar fi sa s no sufoci insa sa sa nu ii dai nici prea multa libertate asta daca nu vrei sa te insele.fi cate putin din fiecare:nepasator si putin indiferent toate in aceeasi masura. Fundita?
Principalul motiv este ca esti foarte plictisitor si nu stii sa porti o conversatie. Uita-te la tine ce probleme ai!
Incearca sa afli ce fel de caracter are, ce fel de persoana este.
Poate fata te iubeste si nu iti poate arata, poate ii este teama ca daca iti arata prea repede ca tine la tine tu iti vei bate joc de ea.
Nu trebuie sa te gandesti ca nu tine la tine, trebuie sa te pui in locul ei, poate fata a patit ceva intr-o relatie anterioara si acum ii este teama sa isi arate sentimentele atat de devreme.
Incearca sa afli lucruri din trecutul ei si sa faci legatura, incearca sa renunti la messenger si sa va intalniti mai des sa vorbiti fata in fata.Degeaba ii spui la telefo te iubesc si cand esti fata in fata cu ea nu ii spui nimic(un exemplu).
Intro relatie, comunicarea este totul. Daca comunicati rezolvati orice problema, daca nu comunicati nu faceti decat sa adanciti problema si incet incet se naruie totul.
Incearca sa o surprinzi placut sa ii dai motive sa vrea sa fie cu tine, ofera-i o floare, spune-i din cand in cand ceva frumos, ingeneral kesti simbolice
Iti doresc mult succes si Relatie lunga si plina de clipe frumoase si dragoste