| Mystak3 a întrebat:

Avem doar 2 saptamani. Ce sa fac sa ne fie bine amandurora? Sa n-o sufoc? Sa n-o controlez? Sa fiu mai indifirent, mai nepasator de parca nu as fi cu ea? Sfaturi va rog.

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, eu cred ca cel mai bine e sa fi natural si sa lasi sa vina totul de la sine.Sunteti la inceput abia, timpul va decide ce si cum.Nu e bine sa te arati asa indiferent si nepasator fiind la inceput va avea impresia ca nu tii la ea si poate se va indeparta si ea de tine.Trebuie sa fi undeva la mijloc, nici sa nu te arati exagerat de mult, dar nici prea indiferent, o fata re mereu nevoie de tandrete, cuvinte frumoase, atentie...pai nu o controla si nu o sufoca ca nu e bine, incearca sa fi mai degajat in relatie dar totusi ai grija cum te comporti ce vorbesti.

| cary29 a răspuns:

Decat sa mergi cu cadouri la ea mai bine fa-i complimente, gen "ca ce draguta ii astazi" sau "ce imi place cum miroase parfumul tau". Dar asa din cand in cand, ca sa vada si ea ca o apreciezi si mai ales cand se asteapta mai putin happy Si ascult-o cu interes cand iti povesteste despre ceva si mai pune intrebari ca sa vada ca te intereseaza persoana ei. Ne place sa fim ascultate si sa ni se acorde atentie, trebuie cumva sa gasesti un echilibru.Cand te intalnesti cu ea ii acorzi toata atentia, cand nu te intalnesti cu ea, vorbesti o data sau de 2 ori la telefon, un mesaj cel mult si cam atat. Indiferenta si nepasare nu e bine sa arati, inseamna neinteres si atunci risti ca ea sa isi indrepte atentia in alta parte.

| Christa a răspuns:

Incearca sa nu fi gelos, asta strica orice relatie. Da-i multa atentie, ajut-o cand are nevoie, fa-o sa zabeasca, fa-i mici cadouri ( nu cine stie ce, doar cat sa fie semnificativ ). Daca esti nepasator, va crede ca nu ti la ea, ca nu-ti pasa de ceea ce face. Si incearca sa-i areti cat de mult ti la ea ( asta. dupa o perioada, atunci cand simti. Sa nu creada ca ai alte intentii ). :*

| Christa a răspuns:

Pai de-aia ti-am zis nu un cadou cine stie ce. Dar unei fete ii place sa fie rasfatata. O floare de exemplu. happy

| Mystak3 explică:

Pai ce cadouri pot sa ii ofer eu? doar ne intalnim vreo 2 ore pe zi maxim 3 cand iesim afara si ma duc si o conduc. nu vreau sa ma ia pe mine la mana

| Mystak3 explică:

Nu crezi ca e prea devreme?