Fi tu insati nu trebuie sa iti dam noi sfaturi fa ce simti tu doar sa nu fi prea gelos nuoa nu ne prea place adica e ok un pic ca altfel nu exista iubire dar nu mt
Pai depinde si ce fire e ea. Oricarei fete ii place sa fie iubita, adica sa. i arati asta, dar sa nu o sufoci. Sa iesiti cat mai mult, s. o imbratisezi, etc.: sa. i arati ceea ce simti.
In niciun caz sa fi nepasator. [-x
Acum depinde si de firea ei.
Sper sa fie bine :* succes cu ea :* si cat mai multe luni impreuna!
Pai, mie ca fata mi-ar face bine sa nu se intample nicunul din lucrurile care le-ai mentionat! Unele fete sunt cam timide cand vine vorba de baieti si este important ca baietii sa nu le faca sa se simta foarte ciudat, daca intelegi ce vreau sa spun! Deci prin urmare, nu o sufoca, nu o controla, fi mai indiferent dar nu exagera! In felul asta o sa creada ca vrei sa termini! Deci, ia-o usor
Pai mie ca fata miar place mult un baiat care sa ma "sufoce" cu afectiune adica sa imi arete ca ma iubeste si sa tina la mine dar,,, acum se pare ca pr meu nu mai face chiar asa(. acum in fine sa tregem peste problemele mele ca nu te intere. ori care fata dupa parerea mea ii place aata, sa nu ii areti ca esti nepasator
E bine sa nu o sufoci si sa nu o controlezi, insa. sa fi nepasator.nu cred ca e ok. Ca pleaca sa si caute unul caruia sa-i pese de ea. trebuie sa o faci sa se simta bine cu tine, sa astepte cu sufletul la gura clipa cand va veti intalni. Sa se simta protejata si iubita cand e cu tine.
Nu plz nu fi indiferant prietenul cele mai bune prietene deale meel e asa si o doare foarte tare ii vine sa se dea cu capul de pereti. plange in fiecare seara are zile in care nu e indiferent si zile in care se poarta de parca nu sar cunoaste si asta o doare. Dar nici prea sufocant fetelor nu le place sa fie sufocate. Trebuie sa capatati incredere unul in altuls ai arati ca nu o inseli si ea sati arate ca nu te insealaE ok sai dai o bratara sau un lant sau ceva de ziua ei sau de Craciun, dar nu in fiecare zi. E foarte bine daca o lasi si sa iasa cu pr ei si u sa iesi cu baieti odata pe saptamana, e ok so suni dar nu din 5 in 5 min.
Cel mai bine ar fi sa fii tu! Nu e bine sa sufoci pe cineva, ca pana la urma se satura.De controlat, nu ti-as recomnda nici daca ati fi impreuna de 2 ani.Nimanui nu-i place sa fie controlat, orice decizie intr-o relatie se ia impreuna! Putin indiferent poti sa fi, insa nu exagerat...
Am uitat sa mentionez. Sa fiu indiferent asa pe messenger adica. sa nu intru pe ea sa nu prea ii raspund. cand ii raspund sa ii raspund mai greu. exact cum face ea. mai pun un emoticon si cam atat. nu indiferent in viata reala.
Nu trebuie sa fii indiferent! Acum depinde de fata. De exemplu unele fete prefera ca baiatu sa fie gelos si sa o controleze altele nu. Dar orice fara doreste ca prietenul ei sa o bage in seama! Suno, cheamo sa iesiti afara, caut-o pe messenger si alte chestii. Dar nu fii indiferent! Ai face o greseala ft mare. Iar daca vezii ca ei nu ii place si spune ca o cautzii prea mult... las-o mai usor.