Pentru el ce este prioritar/primează tu sau nevoile lui? Trebuia să gândească din înainte să fiți împreună că între voi este o diferență de vârstă, să țină cont că peste câțiva ani tot micuță vei fi pentru sex. Pare genu de baiat care este cu o fată și după o perioadă crede că i se cuvine să întrețină relați intime cu partenera doar pentru că el "are nevoi" (Egoist). Este corpul tău, tu ei decizi asupra lui, este dreptul tău să spui NU, comunică-i decizia ta. Pare că din perspectiva lui scopul relației voastre se rezumă la sex și nevoile lui. Iubirea nu înseamnă doar contact fizic, este ceva mult mai complex. El nu este prințul care i se cuvine tot ce ai tu. Tu nu ești cersătoarea care a avut privilegiul să întâlnească prințul i-ar ca să ajungi la castel trebuie să faci un compromis. Nu trebuie să te conformezi cerințelor lui dacă nu vrei. Fă sex doar dacă vrei cu adevărat(pentru că așa simți). Motivele să nu fie: frica, influențarea,(dacă nu vrei mă despart de tine), presiunea( hai s-o facem că am nevoi). Ai grijă la aparențe.-Intenții ascunse în spatele zâmbetelor false.- Nu vreau să-ți pun iubitul intr-o lumină nefavorabilă. Ideea este să gândești rațional cu discernământ ce avantaje/benefici ar avea el și ce avantaje/benefici ai avea tu. Mai devreme sau mai târziu tot o să faci sex, important este să vreți reciproc, nu să cedezi insistențelor lui. Sex-ul nu schimbă caracterul oamenilor și nu salvează o relație ruinată. Are și el nevoi dar și tu ai( diferite) trebuie să te înțeleagă( propui o dacă dar dacă vezi că partenera nu vrea sex nu insiști). Fă abstracție de cei 2 ani și gândește-te că poate corpul tău a prins contur/ dezvoltat și vrea să te încerce apoi să te părăsească pentru că nu mai corespunzi " nevoilor" lui. Nu toți băieți sunt la fel dar tu trebuie să înveți să faci diferența între ei în funție de caracter nu-i cataloga, important este să știi de care să te ferești și de care nu. Nu trăi cu regrete, nu face compromisuri dacă nu vrei. Orice faptă are cosecințe. Baftă!
Buna,
Eu m-as tine pe pozitii si nu i-as oferi ceva doar pentru ca el vrea. As face cand ma consider eu 100% pregatita sa ma daruiesc, adica ma rog, asta am facut . Nu are sens sa faci ceva ce nu-ti doresti, daca te iubeste da, ar trebui sa inteleaga. E naspa si pentru el, dar e mai bine pentru tine decat sa regreti.
Daca tu insa te gandesti mai bine si doresti asta, desi mi se pare o varsta extrem de frageda, e problema ta.
Cel mai probabil relatia dintre voi doi nu va tine vesnic oricum, puteti sa aveti probleme si dupa ce faceti sex, puteti sa nu. N-ai de unde sa stii. Tu faci ce doresti, sfatul meu este insa sa-i spui nu(daca repet, chiar nu-ti doresti), iar daca el decide sa va despartiti din cauza asta tu n-ai pierdut nimic.
Nu TU trebuie să-l înțelegi pe el, ci EL pe tine. Dacă nu vrea (nu poate) - salut și la revedere. Dacă acum face din astea, mai târziu crezi că va fi mai bine, dacă o să-i cedezi? nuuuu...
Așadar - nu fii bleagă! Impune-ți punctul de vedere!
Buna. Noi iti putem oferi numeroase sfaturi ca de exemplu(ce as face eu in locul tau); i-as mai zice punctul meu de vedere partenerului in ceea ce priveste acum un contact sexual, nefiind pregatita la varsta asta iar daca el nu intelege si tot ma preseaza i-as zice ca am nevoie de o pauza si in acest timp as vedea ce si cum se intampla, daca imi ramane fidel sau ma va ignora si imi voi da seama de sentimentele lui daca ma iubeste sau nu. Eu indiferent ca il iubesc dar daca el vrea doar sex iti dai seama ca relatia nu va putea continua, voi suferi acum dar nu imi va parea rau ca m-am lasat dusa de val si voi ceda presiunilor. Sau il poti intelege si cedezi dar te vei invinovati apoi si cine stie ce urmari vor fi pe care sigur nu ti le vei dori(o sarcina). Acum esti singura care trebuie sa se decida ce vrei sa faci, chiar daca il iubesti nu inseamna ca trebuie sa cedezi presiunii lui, discuta cu el despre asta si iti vei da seama dupa reactiile lui daca poti mentine relatia sau nu.
A inceput totul in gluma.
linarkfts întreabă: