Asa este, pentru ca tu chiar daca nu o faci cu el tot stai in preajma lui si partenerul tau ar putea sa creada ca il inseli si daca ai cum sa ii dovedesti asta totul e bine...
Da. De multe ori aventurile sentimentale sunt chiar mai periculoase/grave decat cele sexuale.
E inselat clar, dac nu faci sex cu un tim nu inseamna ca nu tiai inselat prietenul, e suficient si sa te saruti sa te vezi cu el sau sa te tii de mine si s a va plimbati si alte de astea.
Aventura fără sex nu mai e aventură. Adică una e să-ţi petreci timpul liber cu o persoană dragă dar cu care nu faci sex, şi alta e să o faci cu o persoană cu care ai şi relaţii sexuale. Eu cred că atât bărbaţii, cât şi femeile trebuie să aibă amici, prieteni de sex opus cu care să-şi petreacă, în mod echitabil, timpul liber. Nu sunt de acord cu acele cupluri în care există presiune, în care dacă el sau ea doreşte să se vadă cu amicul de sex opus nu o poate face pentru că partenerul este gelos. Mi se pare o mare prostie şi o dovadă că partenerul gelos este teribil de obtuz în gândire. Un total "turn off" pentru mine.
La fel mi se pare ideea aceea conform căreia dacă unul dintre parteneri flirtează (fără a duce lucrurile mai departe) cu o altă persoană, partenerul devine gelos. Flirtul este dovadă de inteligenţă şi un bun exerciţiu în acest sens. Eu nu-i interzic niciodată prietenei mele acest lucru, şi flirtează cu alţii fără probleme chiar şi faţă de mine, atunci o iubesc chiar mai mult. Nu simt deloc gelozie, de fapt, e ultimul lucru pe care l-aş simţi pe lumea asta...
Atata timp cat imparti atentia si dragostea cuvenite iubitului si cu altul, da, il inseli!