Depinde de situatie! Daca e o persoana doar cu atractie fizica si restul calitati nu are, normal ca nu o sa vrei rel pe termen lung cu acea persoana, si ie ce e bun de la acea persoana adica distractia, sexul.
Daca e si atractiv dar are si ceva in cap, aveti si ceva comune, va intelegeti nu doar la pat, e normal sa vrem o relatie pe termen lung.
Deci e relativ ce as vrea.
Pai de aia am zis, sa nu te increzi prea mult! Intelegerea comuna, pasiuni, discutii aia da, sunt f mari sanse sa ai.
Eu mereu iau masuri sa nu poate cineva sa-mi faca rau. Ma asigur ca nu poate. Nu poate ca sunt pregatit psihic ca e posibil sa ma dezamageasca, si deci nu ma mira daca o face, asa ca trec f repede peste asta.
Pe oameni ii darama mai mult socul decat problema in sine. Socul ca s-a intamplat.
"Vai di mini, se purta frumos, era alaturi de mine, si a facut asa ceva? Nu se poate, nu exista asa ceva doamne ce chestie, la el chiar nu ma asteptam, am fost mereu langa el cum nimeni nu a fost, l-am ajutat mereu si moral si financiar, era f serios, imi dadea mereu banii inapoi cand zicea, cum sa-mi faca el sau ea asa ceva? Nici prin gand nu imi trecea".
Vei afla ca poate te ura si te invidia din totdeauna! Si cand a avut ocazia, ti-a tras-o si se p pe tine cand nu va mai avea interes nici moral nici financiar.
Fie si doar moral, ca si moral e un interes, se simte bine cu tine si cand gaseste pe altcineva cu care se simte mai bine poate, te arunca la gunoi in loc sa-si pastreze si prietenu 2, ca mai alterneaza la o adica. Dar daca psihic sti ca se poate intampla, dupa aia nu mai ai asa probleme, ramai cu ce a fost bun.
Sau te inseala financiar, te fura pe la spate.
Multi fac asa, foarte multi.
De aia trebuie prudenta.
Aventuri pana la o anumita varsta, cand deja ai cunoscut marea majoritate de mentalitati, apoi o relatie serioasa cu cineva care merita.
Alternat perioada de aventura cu perioada de relatie, pana pica fisa ca "aia/ala e".
Cum te decizi care e alesul?
Fairytale now:
cand el vine cu o floare si ea vine cu o ciorba si amandoi zic: da, te ubi si eu!
iti dai seama cand fluturii in stomac tot sunt acolo si relatia tot continua si merge bine.
Depinde de multe chestii..de el ..De ea....de situatia in sine..de timp. vremuri ...bani.))
Aventuri pentru ca mai dezmortesti SARPILI cu diversitatea femeilor de pe aceasta planeta!
beausingurlamasamea întreabă: