Salut. Misto. Chiar asa este, dar despre fete nimic, fa si o rubrica despre fete si da-mi un mesaj privat.
Mesri.
Succes.
Ciao
Interesante lucruri...si de folod pe viitor. de unde le-ai lut? sunt curioasa ce ai scrir si despre fete, nu vrei sa incerci?
Mdea, in parte ai dreptate m'ai ales la ultima app. ai dat copy-paste sau ai scris u.
Vreau sa-ti spune ceva.partea cu parul nu prea este adevarata (in unele cazuri) am un coleg cu parul mai lung.si toate fetele il "ciufulesc" cand trec pe langa el.si am observat ca lui chiar ii place asta
90 % din ceea ce spui aici e adevarat
am ajuns la concluzia asta gandindu-ma la mine
cat de usor de citit suntem...
Cam asa sunt si eu sa spunem 90 % dar eu nu-s leu in grup si mielusel cu fata. Eu sunt mielusel tot timpul Apoi eu nu ascult ce spune lumea mai ales o fata...
Uite id meu pustea_a@yahoo.com, sunt baiat si iti spun cum e la mine, dar sa spui si tu
''Atunci cand o fata spune NU, baiatul intelege ca poate incerca si maine'' Foarte adevarat, mi s-a intamplat.Acum ar trebui sa spui si despre fete, nu?
Uau, dar e tare am invatat si chestii noi dar chiar...despre fete ai scris? ca nu m-am mai uitat la profilul tau sa scrii
Oricum e valabil si invers si in concluzie daca va facem pe plac e bine daca nu nu... logic ce au de facut baietii altceva sa suporte sa rabde totul pentru a demonstra iubirea...
Cea mai tare 'Atunci cand o fata spune ‘nu’, baiatul intelege ca poate incerca si maine.' ). Super misto secretele astea despre baieti You made my day :*!
Bai, femeile sunt... nu mai spun, sunt malefice, mie nu-mi place de nici una, prietenului meu ii placea de una, dar a aflat ca-i curva, sa nu ai incredere in ele, decat in unele, deci fiti atenti!
Eu cred ca a fost de folos ce-ai scris, bravo!
Mare parte adevarat dar partea cu parul depinde de la baiat la baiat si depinde CUM ii atinge fata parul de exemplu mie nu imi place cand o fata imi ciufuleste parul dar ador ca o fata sa ma scarpine in cap (sunt ca un catelus)
Daca un baiat spune ca ești frumoasa dar nu genul lui te place sau nu?
Copy paste...http://sunetedinfront.blogspot.ro/2011/07/101-secrete-despre-baieti.html
LanguageMaster întreabă: