| Delia16_8980 a întrebat:

Aveti cateva idei de teste pentru a vedea daca iubitul meu ma iubeste cu adevarat? La ce incercari ar trebui sa il supun?! Funda

Răspuns Câştigător
| withoutmoney a răspuns:

Incearca chestia cu id de fata! (clar o sa regreti oricum) Daca te iubeste te inseala, daca nu, iti da papucii! orice baiat stie expresia "incercarea moarte n-are"nu o sa ezite sa vorbeasca cu "fata".De ce nu incerci sa il faci tu sa te iubeasca pentru a fi mai sigura.Arata`i ca este special ca ai un regim diferit in modul de a te comporta cu el.Bafta! Si nu te mai gandi atat de mult la chestiile astea o sa ajungi sa te schimbi si lui sigur nu i-ar placea. Daca crezi ca e de folos nu ezita sa imi ceri detalii!

7 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

(1)( Îl pui să învețe un soft (ex :Open Office), & un limbaj de programare( Basic, VBA, VB.6, VB.Net, C++, Java, VC++, VC.++ Net, C++ pentru Linux, etc,) și să și programeze în limbajul respectiv,& Un sistem de operare nou ( Windows 7, Kiwi Ubuntu Linux, Ubuntu Linux, etc)),(2) să învețe să gătească (3)Să citească cel puțin o carte de gramatica limbii engleze, dacă face engleza la liceu sau la facultate. Eu aș mai avea încă o mulțime de idei, dar pentru. moment cred că ajunge!

| vlaaddd a răspuns:

Nu stiu... trebuie sa iti dai seama de la 100 km daca cineva e indragostit... pana si privirea il tradeaza.

| ααntoo a răspuns:

Heii deliaa':*
paii. testeazalwinking
asta insemnand:
-daca nu se supara ca trebuie sa iesii cu niste prieteni (baietii) mai vechichatterbox
-sau daca iti zice mereu te iubesc sau alinturi inainte de a pleca de pe mess/inchizandu'i telefonl
-daca nu ii e rusine sa te sarute in public
asta este esentialul.
Sper ca te'a ajutatlove struck daca vrei mai mult da'mi mesaj si iti dau id:* sper ca te pot ajutalove struck!

| Yng a răspuns:

Pai. fa`ti un id. de fata. ia niste poze cu o fata frumoasa prezinta`te blabla vorbiti ceva timp si dupa il intrebi daca are prietena si detalii despre ea (Adica despre tine) si daca va zice ca are prietena sau daca nu va vrea sa discute multe cu fata respectiva inseamna ca te iubeste si te respecta!

| bebetho a răspuns:

Îţi faci un id fals de fată şi te dai drept Ioneasca.

| cosmin2344 a răspuns:

Buna delia,nu stiu daca ar trebui sa vand din casa dar ma gandesc ca o fac intr-un scop nobil,e simplu sa-l faci sa te iubeasca daca nu te iubeste deja,sau poti afla daca il interesezi sau nu. fixati o intalnire ca multe altele dealtfel,prinde un aer serios,si in momentul in care va intalniti roaga-l sa te asculte cateva clipe: asculta a fost o placere sa te cunosc,ma doare sa renunt chiar acum cand am ineles cat de tare te iubesc,dar e mai bine asa,voi incerca sa uit si sa gasesc pe cineva care sa ma iubeasca intr-adevar. adio--- dupa ce-i spui lucrurile astea,te intorci brusc si pleci fara sa intorci capul,vei vedea ce se intampla,dar trebuie sa promiti ca-i vei spune exact ceea ce ti-am scris, nu te pierde in amanunte, scurt si la obiect fara explicatii. sa-mi zici ce s-a intamplat te pup

| petro4clau4bebeMIC a răspuns:

Mikele33 da-mi add la id-ul petro_mada92 pentru ca vreau ca sa te intreb mai multe.msk mult