Tu chiar ai senzaţia că o să ai o avalanşă de useri care să-ţi povestească ei ce fac acasă în intimitatea lor?
Bă nene când o să pricepeţi că sexul şi masturbarea nu sunt lucruri rele (ba dimpotrivă!) dar, pe de altă parte, sunt intime.
Astfel că n-o să vină nimeni să-ţi spună de la ce vârstă se masturbează, cum o face, de câte ori o face şi altele dintr-astea.
E firesc să te masturbezi dar nu e chiar atât de firesc să povesteşti. O faci pentru tine când şi cât simţi nevoia.
Încă ceva şi închei.
Gata, am încheiat.
Salut.
Dic mă... ai editat întrebarea ca să eviţi furtuna de rahat! Urâtă treabă! Nu se face aşa ceva.
1.multi
2.nu,nu pot raspunde la intrebari intime
3.nu stiu
4.vezi raspunsul 2 si 3
Să vă informez dragii mei colegi de site care nu aţi apucat să vedeţi adevărata întrebare suna cam aşa:
1) Câţi ani aveţi?
2) Răspundeţi la întrebări mai intime?
3) Vă masturbaţi?
4) Dacă da, de la ce vârstă?
Acest user a etichitat întrebarea... din ce motiv habar nu am, dar sinceră să fiu m-a dezamăgit! (nu vreau să se interpreteze greşit, nu am nimic cu tine @tpurotpuro, dar de ce să ne ascundem adevărata identitate, personalitate sub o mască? De ce să ne mascăm defectele când putem să le corectăm?! DE CE?! )
Bye bye o seară faină tutror!
Cum iti permiti sa ceri asa ceva? Un lucru pe bani si cat o alocatie asteapta pana in data de 15 intr-o anumita luna si imediat ce ai primit-o du-te la Kaufland si i-ati! E bine asa?
FlaviElena întreabă:
AAandreeaAA întreabă: