Auzi draga putin imi pasa mie de ce imi dai tu mie, parerea mea e ca esti doar o copila fac pariu ca nu ai mai mult de 15 ani cineva cu capul pe umeri nu ar sta niciodata cu propriul ei var, cel putin cineva in toate mintiile. Daca ai creier in cap puneti-l in practica. E bine ca ai invatat ceva pana la urma. Eu nu imi bat joc de nimeni dar cand vad ca prostia da de mancare la toti ce pot face?
(15 Iulie 2011 11:13 ) cristiana0765612168 explică:
Am 9 ani daca vreti sa stiti v-am mai vis odata eu nu sunt proasta dar ma apuca nervi.Eu imi cer scuze, daca ma iertati! va pup pe toti! iertati-ma pentru nervii mei!
Hai fetita scuteşte-ma
Lol cred ca, cand erai mica taicatu ti-a dat cu o ranga-n cap pe partea dreapta si cu fieru de calcat pe partea stanga si de aia seti gagica lui varatu ))) penal rau de tot
Cristina nu stiu pentru ce va certati dar poate sa fie tatal tau sef peste armata dar nu are ce sa le faca caci au vorbit si-au exprimat opinia deci poate sa sune la fbi ca tot nu are ce sa le faca
Bai Rahela mai bine du-te la spitalul de nebuni.Oi avea eu 9 ani dar si eu pot fi egoista ca tine.Hai ca tie cum ti-ar veni daca eu ti-as zice ca tu si iubitul tau sunteti"Dus cu pluta"si nebuni.Nu ti-ar parea rau.Eu i-au numai nute de 10 si 100 puncte.Sa nu indraznesti sa imi zici tu mie ca sunt nebuna, si nimeni altcineva.Voi nu vedeti ca voi va bateti joc de oameni?! Eu nu imi bat niciodata joc de nimeni si cu toti sa fiti atenti la asta:tatal meu e sef de armata si poate sa sune la politie sa vina la oricine dintre voi.Deci fiti atenti! Si sa stiti ceva care numai cine e cu capul pe umei stie:"Cine zica, ala e!"
anonim_4396 întreabă: