anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveți curajul de a vă împărtăși public (și în mod neironic) o fantezie de-a voastră? big grin
A mea e următoarea: să-l hipnotizez pe șeful meu timp de un sfert sau o jumătate de oră și să flirtez și să mă sărut cu el iar după ce se trezește din hipnoză să uite ce a făcut.
El arată bine, e de treabă, inteligent, dar... însurat și nici genul care să se dea la femei sau să accepte avansuri nu este, de aceea ar fi nevoie să-l hipnotizez.hee hee

Răspuns Câştigător
| Anonimalex6996 a răspuns:

Fantezia mea este întâlnirea cu o necunoscuta. Sa ne vedem pe strada și pur și simplu sa mergem la mine sau la ea, fără nume, fără nimic. Sa o facem ca doi nebuni în toate felurile posibile după care sa nu ne mai întâlnim niciodată. Sigur m as mai gandi la acea persoana, dar suna excitant rău.

5 răspunsuri:
| TraianIImperator a răspuns:

Este păcat să întrebi așa ceva pentru că trezești gânduri care nu sunt plăcute lui Dumnezeu în cititorii întrebării și îți faci rău și ție. Dar dacă ai întrebat, am o fantezie că fac sex și fac multă conversație cu o femeie de 38-maxim 45 ani, eu având 20. O astfel de femeie ar avea multă experiență, și aici mă refer mai ales la experiența de viață, atât de necesară mie. M-ar putea învăța multe. Sau că fac sex cu două femei, mamă și fiică, una de 40, alta de 20, ca mine. Femeile ar trebui să fie firi răbdătoare, empatice, cu mult bun simț, mereu cu zâmbetul pe buze (foarte important) și să fi luat note cât mai mari în bac, de preferat chiar 10, și să fie curate, bineînțeles. Sau că țin în brațe și mă sărut, inclusiv franțuzește, cu o fată căreia îi miroase puternic gura a gumă mentolată. Fanteziile astea, dacă ar fi puse în aplicare, mi-ar crește mult stima de sine. Și mai am niște fantezii, dar pe alea mi-e rușine să le spun, fie el și cont cu nume fals, ăsta de pe care intru, fie el și calculator securizat cu parolă pe care numai eu o cunosc.

| Anonimalex6996 a răspuns (pentru TraianIImperator):

Frumoase fanteii. Mai ales cu mama si fiica. SI eu am multe fantezii, poate chiar prea multe O_O

| TraianIImperator a răspuns (pentru Anonimalex6996):

Da, aia cu mama și fiica este preferata mea.

| LoveSleep a răspuns (pentru TraianIImperator):

Pai mama ai, gaseste fiica si ai rezolvat-o.

| TraianIImperator a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu vreau așa.