Cred ca toti avem fantezii.mai bune sau mai putin bune(pentru mine sunt bune)da nu le pot satisface si raman doar fantezii si atat.scuze da nu pot sa spun ca nu are rost sa imi aduc aminte de ele. vreau sa e uit da nu cred ca o sa pot pana nu le pun in aplicatie.bye bye.
Cd te duci la coafor ca sa te faca asa de blonda iti face si lobotomie in acelasi pret?
Toti avem! unele se pot implini, altele nu... din respect pentru persoana iubita sau constransi de societate.
Vreau sa fac sex cu doua babe negre fara picioare intr-o carciuma din Scotia pe muzica tiganeasca in timp ce afara ploua cu capace de canalizare vopsite in culorile curcubeului.
Ca te duc legat in lanturi intr-o manastire franciscana si te pun sa saruti toate icoanele de acolo de cel putin 100 de ori pe zi si sa faci cate 50 de matanii in fiecare ora pana cazi din picioare.
Daaaa, clar ca am, 99% sunt cele nocturne, in somn, cele mai multe nici nu le retin, le uit cand ma trezesc, dar stiu cand le-am avut, fiecare baiat stie despre ce vorbesc ))
Imi place sa ma consider fata in timpul somnului uneori blonda bruneta sau roscata cu toate ca sunt baiat! imi place sa visez repet adica sa ma consider fata in timpul somnului! uneori blonda bruneta sau roscata cu corp sexy buze sexy ochi sexy par sexy fund sexy totul sexy am chiar si orgasme adica masturbare visez ca am vagin in loc de penis sani sexy vagin sexy si in loc de fete fac sex cu baieti
Mutubal întreabă: