Da, iubesc si eu un baiat. insa nu stiu ce sa mai cred, parca nu mai am sperante. Cind ies cu el, asa simt ca tine si el la mine si ca ma iubeste, insa e timid si nu vrea sa-mi spuna. Insa citeodata asa ma simt dezamagita. A avut ocazia sa ma sarute, insa nu a facut-o, nu stiu care e motivul. Se comporta frumos cu mine, insa niciodata nu i-am spus ca il iubesc si ca tin la el. El mi-a spus-o de citeva ori, dar nu am luat-o in serios. Parca nu il cred. NIciodata nu m-a jignit, imi face pe plac, insa nu imi propune sa fiu cu el, si deseori mentiona (acum aproape deloc) faptul ca sunt mica tare fata de el (diferenta de virsta e 3 ani). Nici nu stiu ce sa cred. NUstiu daca va deveni realitate, insa eu asta sper. Speranta moare ultima. Deseori ii scriu, si m-am umilt de citeva ori in fata lui (asta simt eu). As fi dispusa sa renunt la ceilalti prieteni ai mei, si sa fiu doar cu el, noi doi, pentru toteauna... Mai inainte eram dispusa sa renunt la tot pentru el, insa incet incet, mi se stinge iubirea pe care i-o port. Si tin mai mult la familie, unii prieteni, decit la el...
Da am.dar el nu simte acelasi lucru...de ceva timp tot sper ca voi avea vreo sansa.dar nu.
Sunt implicata intr un asemenea caz si nu prea stiu ce este de fcaut. sunt dispusa sa fac orice sa fiu din nou impreuna cu aceea persoana. dar uite ca destinul nu prea vrea. sa ne lase...(
daca nu obtin ceva incerc si incerc pana nu mai pot incerca deloc pana la urma sper sa pot reusii
... Da aveam si eu un vis de genul, pana intr-o zi cand m`am trezit si sa transformat in cal mai urat cosmar, nu cred ca voi mai gasi vre`o data o fata ca ea, era tot ce mi-am dorit... eram dispus sa fac orice pentru ea, sa renunt la tot doar sa fiu alaturi de ea dar nu a fost sa fie.
Da, am.Si nu...momentul ala nu cred ca va veni niciodata.M-am mintit de prea multe ori ca acea clipa va veni intr-un final...dar nu.Astept acel moment de prea mult timp ca sa mai cred ca acea clipa va veni vreodata.Am poza lui pe telefonul meu, asta inseamna ca tanjesc destul de mult dpa acea persoana nu? Si in legatura cu ce as fi dispusa da fac, hmm cred ca am fost dispusa sa fac prea multe lucruri care n-au meritat nici macar un pic.
Da am eu sper ca odata si odata o sa devina realitate.as fi dispusa sa fac multe daca as sti ca persoana care o iubesc simte si ea macar jumatate din cate simt eu
tzutzy întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: