Cand faci dragoste nu cred ca te gandesti la ce probleme ai?
Eu atunci ma gandesc cum sa o fac pe partenera mea sa ajunga la orgasm de exemplu...
Cand fac dragoste, nu ma gandesc la nimic, pur si simplu totul merge de la sine.
Cand fac sex, ma gandesc la... tine!
Bai, esti belea! Desi afara este frig, mintea ta este incinsa rau... in curand dupa astfel de intrebari sigur ma voi gandi la tine...
Buna intrebarea . Ma gandesc sa termin partida ca sa incepem alta. Cand sunt "nervos tare" ma mai gandesc sa nu rup dracu patu ca nu sunt bani, ma mai gandesc la programu ei de a doua zi ca f. mult, dau in ea cum au dat in Bosnia. Oricum, lucruri pozitive.
Stateam si ma gandeam ca nu sunteti pe site, insa de cum se iveste o intrebare legata de s. e. x cum iesiti si voi ca ciupercutele dupa ploaie, v-am prins, stati sa va culeg
Ma gandesc la un lucru minunat. Sti la ce la nimic. Vreau sa-mi iubesc iubita s-o respect si sa dam tot ce putem in iubire.
@shin:eu ma gandesc, daca si acum voi avea 3 orgasme sunt cea mai fericita femeieesti multumit?
Salut, clar lucru ca cand fac dragoste nu ma gandesc la diverse problemi sau alt ceva, eu ma gandesc doar la mine si la partenerul meu, adica cum sa facem ca ambii sa raminem satisfakuti! nu cared ca poti sa faci o partida de sex normal atunci cand te gindesti la ceea ce nu trebuie...
Atunci sunt "desconectata", nu ma gandesc la nimic, poate doar la cele 5 secunde de placere!
ar fi culmea sa ma gandesc la facturi, si la problemele de la serviciu!
BROTACELU-mi-ai facut pofta, acum ma duc sa fac clatite dar din pacate nu am gem de prune, am de caise... dar merge!
Am mintea extrem de limpede, calulez facurile de la intretinere, telefon si lumina.
Pai... nu stiu, ca n-am facut asa ceva pan` acu`
La naiba, am doar 17 ani (aproape)
anonim_4396 întreabă: