Nu am multe, doar o singura ruda casatorita cu o poloneza, dar s-au cunsocut in Canada, acolo s-au casatorit au avut copii si inca sunt impreuna dupa 40 de ani.
Cultura lor este foarte asemenatoare cu a noastra si cum amadoi sunt catolici, chiar si religia este aceeasi.
Sa incerci sa caracterizezi femeia poloneza, ucrainianca, romanca, este o incercare sortita esecului. Ideea ca poti face asemenea caracterizari e puerila.
Eu nu am rude, dar am auzit despre chestia asta.De ce se intampla asta, ori ce le deosebesc de romance?
Simplu, alea is plecate de la ele din tara, de regula is tinere, ajung prin RO pe la familii unde barbatu are acasa o femeie mai putin atragatoare decat ukrainianca, aceste femei, vor acte, asa ca se arunca unde gasesc loc eu ce am auzit sau aruncat si la barbati casatoriti, dar cam tot din aceste motive, nu ca ar fi ele mai frumoase, sau mai bune la pat cum spun unia pe aici.
Sa fim realisti, ele acolo in Ukraina ori is ultimele femei, ma refer material, adica is prapadite rau, ori cauta UE deci au nevoie de acte.Ori care vor sa ramana in RO cine stie ce barbati mai au si aia acolo, stiu sigur ca de baut beau aia la greu, de tineri, deci bautura nu asa o bere doua iar femeilor in general nu prea le plac barbatii betivi.
Cam astea ar fi motivele lor pentru care stau in RO.
Multe din ele arata bine fizic, dar dupa ce trec de o varsta, stiu si eu 35 de ani se fac cit china dar nu-i problema, daca razboiul ala mai dureaza, le schimbi cu altele nou venite
Ai prea multe variante si nu stii ce sa alegi, nu?
Treaba cu ucrainencele e ca sunt foarte frumoase, sunt superbe, ele nu se multumesc cu orice, ele vor barbati si frumosi si destepti si bogati deci daca nu le ai pe astea nu prea ai sanse. Iar polonezele nu prea au ce cauta aici, ele vor sa stea la ele in tara