anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

____ aveti sau ati trait o poveste de dragoste (impresionanta, frumoasa, trista.etc.)? daca da care a fost aceasta?big grin multumesc. pupici ______

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaa! cu siguranta daaa! sa iti povestesc:aveam 17 ani si un iubit. iubitul a plecat la tara sa taie porcul, iar eu a trebuit sa merg la majoratul unui coleg singurica.acolo l-am cunoscut pe el... avea si el o iubita care nu era cu el la chef. dar noi ne-am indragostit pe loc si de atunci am format un cuplu perfect.ne-a parut rau si de cei pe care i-am inselat dar...nu a depins de noi...nu am avut putere sa renuntam la ceva atat de frumos.nu stiam cum sa le spunem celor 2 ca s-a terminat asa ca am rugat un prieten comun sa le arate pozele de la cheful unde a inceput totul.ne-am iubit, ne-am cunoscut familiile, eram impreuna mereu, nu puteam sa stau o zi fara sa il vad, nu imi vedeam viata fara el...pana cand a venit momentul ca el sa plece in armata...mai avea o saptamana, eu eram la scoala de la ora 13 pana la 20:30, nu aveam prea mult timp sa stau cu el si... m-a tradat.isi gasise o pitipoanca cu care statea cat eram eu la scoala(vroia sa profite omul)si seara venea sa ma ia de la scoala.eu nu as fi stiut nimic daca, intr-o zi nu ieseam mai repede din casa, vroiam sa trec pe la cineva inainte sa plec la scoala. el nu se astepta sa ies din casa asa devreme si l-am vazut cu cealalta. m-am dus la ei, ea stia de mine, stia ca suntem impreuna de 1 an si asta a fost.eu nu l-am iertat, ne intalneam in discoteca sambata, il vedeam, mi-era dor de el, ii spuneam aceste lucruri dar tot nu puteam sa il iert. el nu a mai plecat in armata, a reusit sa amane.nici cu cealalta nu a mai stat.peste vreo 3 luni m-a sunat, mi-a spus ca vrea sa ne impacam, eu ma combinasem cu altcineva ca sa il oftic...si uite asa.eu sufeream, el suferea(cred ca suferea, s-a vazut). eu am vrut sa il oftic si mai mult si m-am maritat cu barbatul cu care sunt si azi.sotul ma iubeste, si eu pe el, dar nu il voi iubi niciodata asa cum l-am iubit pe el, pe Vio. el a fost, este si va fi dragostea vietii mele.am noroc ca am un sot bun, intelegator, imi ofera tot ce imi doresc si il respect pentru asta.traiesc cu speranta ca ce ti-e scris in frunte ti-e pus.nu am putut sa inteleg ce mi-a facut atunci si nu am putut sa iert.cam curvar si sotul, dar...merge.am avut si cu el o asemenea problema dar am discutat-o, am intors-o pe toate partile si am ajuns la concluzia ca trebuie sa merg mai departe.nu vreau sa raman singura. apropo, Vio, si acum imi lasa mesaje de dragoste pe peretele de la usa mamei mele.saraca a zugravit de cateva ori, dar el...improspateaza mereu peisajul.asta e povestea mea, a ta care este?

10 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Traiasca... porcul... ce a fost taiat...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da... o gasesti la mine pe blog... winter love parca e titlul...

eileen
| eileen a răspuns:

Povestea pe care o traiesc acum, intensa, plina de neprevazut si de dragostehappy

Bula
| Bula a răspuns:

Eeei! Si inca cate!

| oooooooo a răspuns:

Acum, da, e prima si e trista...asa ca mine! e trista pentru ca nu avem voie sa fim impreuna, suntem constienti ca nu vom avea un viitor impreuna, si totusi ne incapatanam sa tinem cu dintii de aceasta relatie...nu stiu unde se va sfarsi...

| alexutza_4406 a răspuns:

Da, normal ca am avut! A fost foarte frumos...eu zic ca toate relatzile care le-am avut pana acum au fost frumoase, toate in felul lor. Toate au fost speciale, pentru ca le-am trait eu tongue... S-au terminat, dar amintirea ramane! ...Si tu? Care e povestea ta?

| N538961518 a răspuns:

Povestea mea de dragoste... e un mare rahat mersi ca m-ai facut sa-mi amintesc...are gust de cum sa-ti spun... ceva amar cu zahar... dar mai mult simti amar.

| csintalan a răspuns:

... e prea lunga, un roman a durat 6 ani, sa sfarsit intr-un sentiment pe care nu-l doresc a nici aminti,...,, m-a inselat printesa,,, ...era inainte de examenul de disertatie cu 2 zile, ...era sa arunc multi ani pe geam,... dar asta este studentia, ...acum insa totue e bine, ...au trecut aniiiiiiiiiiiiiiii,... ...acum sunt mai precaut,...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca esti minora si esti in cautarea unei aventuri.ai grija!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era o zi dimineata kldutza de vara si iesisem sa alerg.il cunosteam din copilarie dar niciodata nu ii observasem cipul angelic.razele de soare ii luminau chipul intr. un mod f plaqt.pentru prima data simteam ca ma indragostesc.la fel si el.am fost impreuna 3 ani si urma sa ne ksatorim.era un vis din care nu imi doream sa ma trezesc niciodata.
intr. o zi imi suna telefonul.mai amenintator parca ca niciodata.
ma uit.nu era el.
necunoscut.raspund.eram chemata d urgenta la spital.
pentru.recunoastere.ptrund cu sufletul la gura in inkperea rece si infricosatoare.ma apropiam d un kdavru.rugandu.ma sa fie altcineva.
dintr. o data lumea mea se prabusea.
era el.
ii apuc mana rece cu disperare
niciun rasp
doar poza noastra
o tinea strans...parca in amintirea clipelor minunate
am iesit cu sufletul zdrobit de durere. cel ce ma iubea disparuse.
probabil si acum ma ast