anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Avortul pro sau contra?
Argumenta-ti
Orce raspuns conteaza

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Depinde de situatie, sunt unele cazuri din diverse motive in care avortul e necesar, chiar daca copilu este dorit este posibil sa se descopere in primele 3 luni o malformatie sau ceva de genul asta si atunci mai bine avortezi, cazurile unde,, minorele,, raman cu burta la gura...aici nu sunt de acord cu avortul pentru ca multe zapacite in loc sa ia pilula de a doua zi se trezesc ca sunt gravide cand nu se mai poate face nimic, nici macar avort

evenso
| evenso a răspuns:

In unele cazuri - pro.

| anonim_4396 explică (pentru evenso):

Argumenteaza te rog

| evenso a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tu pentru tema - referat ai nevoie? daca da atunci uita ca am raspuns.

| bogdan1004 a răspuns:

Contra.Toata lumea merita o sansa la viata.Chiar si tu ai o sansa la viata. Daca mama ta sa presupunem prin absurd ti-ar fi luat viata prin avort si daca stiai nu ti-ar fi parut rau?

| Dorina9 a răspuns:

Exact,uneori contra, alteori pro, depinde de situatie! multe persoane nu sunt de acord cu avortul, dar in kzul in care exista o mama minora sau care nu este pregatita din anumite motive s devina mama e mai bine un avort, decat s nask un copil care nu va avea o viata prea buna...dar ne dam si seama k copilul nu are nicio vina si nu trebuie s plateask! fiecare alege in functie de situatie! :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sint contra in situatia in care a ramas insarcinata cu buna stiinta sau din neglijenta de a se proteja si sint pro atunci cind se descopera anomalii care nu ar face decit sa chinuie si copilul si parintii, luptind sa rezolve acele probleme.Numai bine.

| Schwarzz a răspuns:

Pro! E foarte folositor pentru femeile minore care nu mai vor copii(care l-au facut din greseala), sau poate copilul are o problema mai grava si asa ii face un bine copilului, depinde.

| Wilma a răspuns:

Pro, in cazurile in care nu are bani sau posibilitati sa creasca copilul, si decat sa il abandoneze, mai bine nu il mai are. Si pastila de a doua zi nu functioneaza dupa o saptamana - doua cand isi da seama ca e insarcinata.

| loryiii a răspuns:

Vad multe raspunsuri... care nici pe mine nu m-ar dumeri..In primul rand trebuie mai multe informatii, mai ai vreun copil sau ar fi prima 'sarcina'happy, daca e prima sunt foarte mari sanse ca daca faci avort sa nu mai poti face copil, dar asta depinde de mai multe chestii asta ar fi contra. Pro : te ajuta sa scapi de o sarcina nedorita. Am vazut raspunsuri mai jos ca trebuie sa ia pilule, ar trebui oare sa fie cineva judecat daca nu ia pilula? e posibil sa fi fost o greseala fara sa-ti dai seama atunci ce mai faci? si pilula nu merge in toate cazurile 1% nu merge. deci hai ca m-am lungit.pro e ca scapi de o sarcina nedorita, care din cauza varstei sau a altor probleme din viata de zi cu zi nu merge.Tin sa spun ca sunt clinici spre exemplu in Bucuresti in care te adoarme complet si nu stimtii deloc durere, oricum am mers pe langa subiect deci scuze te-am ametit laughing) pup si sper ca raspuns meu va fi bun de cevalaughing

| NuConteza a răspuns:

Contra 100la10000

| zynna a răspuns:

CONTRA, categoric... daca esti insarcinata, trebuia sa te gandesti la asta inainte.Si cum a mai spus loryiii, daca faci acum un avort, risti sa nu mai poti avea copii vreodata, si e foarte dureros. Daca ai inca o varsta frageda si nu e momentul pentru un copil, dar vrei sa il pastrezi, poate te vor intelege parintii tai, sau alte pers apropiate tie si te vor ajuta, iar in cel mai rau caz, exista si centre pentru mame cu copii. Oricum ar fi, spune NU avortului.

| Bubbles1211 a răspuns:

Depinde de situatie.

Întrebări similare