Bună!
Am înțeles problema ta, doar că trebuia să dai mai multe detalii...în fine. Ce relația ai tu cu el? Dacă tu îl iubești și el pe tine poate că totul încă nu este pierdut, dar dacă numai tu îl iubești și el pe tine nu, lucrurile se complică. Știi... căsătoria e o chestie definitivă. Dacă a ales să se însoare asta înseamnă că iubește altă femeie și vrea să-și trăiască viață alături de ea. Din păcate alegerea e făcută, tot ce ai putea face e să îl uiți. însă, poți să vorbești cu acel băiat să te interesezi. Există miliarde de posibilități la care noi ne-am putea gândi cu tema ''de ce a ales căsătoria?'' numai că una singură e adevărată. Dacă ai comunicat cu el și ți-a zis adevărul, trebuie să uiți de această relație. Nu poți să iubești omul care aparține alteia.
Poi pana sa afli voi 2 formati un cuplu? Sau il simpatizai in secret? oricum ar fi nu ai ce sa faci. Lasa-l sa-si vada de viata lui. Daca te-a inselat bye bye daca nu este vina ta pentru ca nu i-ai aratat dragostea ta.Treci peste si mergi mai departe.Fi fericita pentru el!
Uita de el fata mea ca fata nu ar trebui sa te bagi asta e baieti sunt multi pe acest pamant si nu e frumos sa le strici lor relatia mai ales daca el se insoara daca el face pasul asta inseamna ca o iubeste pe acea fata si ca vrea sa isi formeze o familie cu ea? nu te supara dar nu ai loc lasa-l sa fie fericit daca il iubesti...
Ar fi mai bine sa incerci sa il uiti, indiferent de situatie.
(Http://www.ptroa.co.il/petition/ semneaza si da-o mai departe)