anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am aflat de la niste baieti ca o fata ma place.
Stateam linistiti cand depdata ea apare si se comporta cam ciudat, si chiar cand cineva ii zice:,, uite, ti-a venit crush-ul" ea ii zice ca ii trage o palma daca mai zice o data.
Ea a fost cu mine in scoala, dar nu ne stiam, ci doar ne mai vazusem.
Faza e ca, din cate stiu eu, fetele nu au obiceiul de a spune altora ca le place de cineva si mi-e frica sa nu fie doar o gluma proasta.
Eu nu o plac pe ea. Nu e nici prea sexy ca sa zic ca pot,, profita" de asta. De fapt azi a fost prima data cand am vorbit cu ea. In rest doar ne mai vazusem.
Oare ce sa fac? Sa incerc sa o agat ca sa zic si eu ca am iubita sau sa o las in pace. Chestia asta ca o fata ma placea si eu nu mi s-a mai intamplat de vreo 2-3 ori in ultimii 3 ani si de fiecare data am incercat sa-i dau de inteles ca nu am sentimente pentru ea.
Multumesc in avans!

7 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Profită oricum de ocazie, o să înveți ceva din experiența asta, chiar dacă sentimentele nu sunt reciproce. O amăgești, o rănești, asta e. Sigur a făcut și ea la fel cu alții.

| Jannah a răspuns:

„ Eu nu o plac pe ea. Nu e nici prea sexy ca sa zic ca pot,, profita" de asta. "

Nu are rost sa o amagesti, las-o asa. Dar macar poarta-te frumos cu ea si ii explici situatia :

„ Fetita nu esti genul meu, imi pare rau "

| MelissaAdela a răspuns:

Cică "nu e nici prea sexy ca să zic că pot profita de asta"
Că tu ești făt frumos cu stea în frunte
Mor pe ăștia ca tine
Lasă fata în pace și nu-i da speranțe false dacă sentimentele nu sunt reciproce

| anonim_4396 explică (pentru MelissaAdela):

Si atunci ce sa-i spun? Ca nu o plac? Daca i-as rani sentimentele...

| MelissaAdela a răspuns (pentru anonim_4396):

Iubirica e mai bine sa-i spui adevarul decat sa o amagesti aiurea
O sa-i treaca
Si ea la randul ei a refuzat pe cineva

| andreeabobo a răspuns:

Daca nu o placi nu are sens sa ii dai apa la moara, poti discuta cu ea sa fiti prieteni dar nu are sens sa o induci in eroare daca nu vrei nimic cu ea

| Teooo12 a răspuns:

Pai frate informeaza-te si tu mai bine in legatura cu acest subiect adica sa vezi daca nu a fost o gluma proasta. Daca aflii ca ea chiar te place inainte sa-i spui,, nu-mi place de tine''incearca s-o cunosti mai bine, ce lucruri aveti in comun etc.Ca cine stie poate te vei indragostii de ea nu ai de unde sa stii