| Merry24 a întrebat:

Azi am avut un contact sexual cu prietenul meu si nu a ejaculat deloc.La inceput a fost totul bine dar la un moment dat se facea mica.Am mai incercat de cateva ori dar tot la fel.Care credeti ca ar fi cauza? El are 29 de ani, barbatia ii sta sculata o perioada si dupa o perioada se face mica.Ar putea fi impotent?

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
In unele cazuri se poate intampla ca organismele voastre sa nu fie atrase intre ele si sa aveti mai mult legaturi la nivel intelectual, adica sa vorbiti sa petreceti timp liber, dar cand vine vorba de sex si de relatie pe partea asta sa fiti diferiti.
Se zice ca unii hormoni cand se secreta sunt simtiti de sexul opus in mod pozitiv daca aceea persoana secreta hormoni diferiti si din punctul meu de vedere voi sexual inca nu sunteti atrasi unul de altul + genetica

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate din cauza oboselii s a intamplat asta

| Alexandru4234324 a răspuns:

Cred ca stim toti cauza. TU!

| Merry24 explică (pentru Alexandru4234324):

Eu nu stiu ca sunt fata deci sp u

| Alexandru4234324 a răspuns (pentru Merry24):

Eu cred ca ar trebui sa ii atragi mai mult atenția. Încearcă un joc sexual fi sălbatică fii creativa.

| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca in timpul actului sexual a intervenit ceva care l-a deranjat. Trebuie sa fii mai atenta cu el in timpul actului sexual.

| Azµre a răspuns:

Poate fi stresul de vină, serviciul, ai putea discuta cu el și să mergeți la un medic.

| Krueger a răspuns:

Cati ani are prietenul tau?

| roxiada a răspuns:

Dupa experienta mea cel mai frecvent se intampla sa fie stresat ca nu te-ar satisface, te simte mai buna decat el si psihicul ii face feste.Sunt sigura ca, cu comunicare se rezolva, vorbiti deschis despre aceasta problema si veti vedea ca se va rezolva de la sine doar acorda-i incredere si sprijina-l!:*

| CassieBee a răspuns:

Aici pot interveni emotia, stresul, gandul ca poate nu face bine ce face, sau pur si simplu oboseala. Se mai poate sa fie vorba si de chef, sau sa nu ii placa pozitia pe care ati folosit-o. Vorbeste cu el, asa rezolvati tot.