Si mie imi place de un baiat din clasa... el e mai fitos si nu se baga in seama decat cu fetele populare(cred ca intelegi). daca m-ar fi intrebat eu i-as fi zis acelasi lucru pe care i l-ai zis si tu lui. Nu intotdeauna e bine ca baiatul sa stie ca-l placi. O sa si-o ia in cap
Si mai ales fiindca ti-a zis ca nu te crede ca il placi pe ala...sunt sigura ca e cam fitos si el. Asa ca, draga mea, nu e ultimul baiat.Sunt o multime si sunt sigura ca vei gasi pe cineva care sa te iubeasca
Pa, pa!
Nu mai ai ce face.
Mie dacă mi-ar plăcea de tine şi ai vorbi aşa la o fază de genul ăsta, în secunda doi s-a încheiat orice efort şi orice dorinţă de-a mea de a te vrea. De ce? Pentru că nu eşti ultima femeie din lume.
Ai pierdut. Mergi mai departe.
Succes.
Cred ca te place din moment c e a zis ca esti de treaba. A vrut sa-ti arate asta cumva mai discret.
Din moment ce a zis ca esti cea mai de treaba ceva pentru tine tot are. Acum incearca sa faci uitat acest episod si sa te apropii de el, iar intr-o zi cand vine in discutie acest suboect spune-i ca atunci ai glumit si ca iti placea de el la momentul respectiv si nu vroiai sa stie. daca te intreaba daca il mai placi la momentu ala poti sa ii zici ca nu esti sigura de sentimentele tale si va apropiati mai mult unul de celalalt si totul va merge de la sine:* te pupici sper ca ti-am fost de folos>