| andra4u a întrebat:

Azi am cam dat-o in bara...Baiatul de care imi place de la mine din clasa m-a intrebat cine mi se pare cel mai de treaba baiat din clasa, eu dand un alt nume decat al lui si chiar asa stand lucrurile. El mi-a zis ca ma considera cea mai de treaba fata din clasa.Cand eu am dat un nume pentru cel mai de treaba baiat el a zis ca nu va crede ca imi place de acel baiat, mai degraba pe el.Si eu i-am zis ca el e singurul baiat din clasa de care niciodata nu mi-a placut, nefiind adevarat.Am cam gresit, ce as putea sa fac? El oare ma place?

Răspuns Câştigător
| alexxx_5812 a răspuns:

Asta o numesti u dat in bara, copilarii, ai procedat ok. Daca vrei sa stii cu adevarat daca te place sau nu mai dai un foc. Du-te la el pe neasteptate si invita-l la un suc cu pretextul ca vrei sa vorbesti cu el(OCAZIE) daca face greseala sa te refuze ii zici "eu am incercat" si pleci si iti garantez eu ca o sa ia foc.BfT

4 răspunsuri:
| Anakatsu a răspuns:

Ai dori sa iti recomandam o pastila pe care daca o iai sa ti se rezolve problemele?

deal with it zii adevarul pe mess si ai scapat bft

| AnAiLuI a răspuns:

Poi din ce moment ai zis ca nu iti place de el ai decazut in oki lui, incearca sa vb cu el si sa-i spui cum sta treaba intr-adevar fara rusine asa in caz ca esti timida... Bafta!

| PandaCrusher a răspuns:

Ar trebui sa-i spui adevarul.
Eu cred ca te place happy.

| JimmyThePunk a răspuns:

Baiatul te place, clar ( stiu asta pentru ca sunt baiat ) deci ia-l u intr-un loc restrins si spune-i ca-l placi si dupa aceea ( fara sa-l lasi sa zica nimic ) saruta-l