| vicatih a întrebat:

Azi am făcut dragoste cu prietenul si la un moment dat s-a rupt prezervativul si in momentul asta a scos și-a dat drumul, dar el a zis ca nu i-a dat drumul in mine, plus prezervativul era cam plinuț si eu eram puțin murdara pe afara. Credeți ca pot sa ramin insarcinata daca ar fi nimerit putin in mine? Ciclu am avut pe data de 25 martie

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca menstruatia a inceput in data de 25 Martie din acea PRIMA ZI a actualului ciclu menstrual, pana astazi 16 Aprilie au trecut 23 de zile, in concluzie se poate aprecia ca perioada fertile s-a terminat cu circa/minim 6-7 in urma. Fiindca ciclul tau menstrual a avut mereu in jur de 28-30 de zile, formarea sarcinii in acest moment al ciclului menstrual devine in proportie de 99, 9% IMPOSIBILA, chiar si in cazul in care sperma a ajuns in mod sigur in vaginul tau. Sexul amintit a fost intretinut in perioada ultimelor 9-10 zile ale acestui ciclu menstrual, adica in perioada care apartine fazei de infertilitate absoluta si formarea sarcinii devine atat theoretic cat si practice IMPOSIBILA. Multa sanatate!

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu poți rămâne gravidă.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Care este perioada ciclului? Caculeaza cand ar urma sa fie prima zi de menstruatie. Scade din ea 19 zile si afla prima zi fertila. Scade 12 zile si afla ultima zi fertila. Asta in cazul in care s-a scurs sperma in vagin.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Pana in jur de 10 aprilie a fost ultima ta zi din perioada fertila asa ca o sansa este scoasa din calcul.

| ywar a răspuns:

Vrem filmarea si pe urma iti spunem daca ai ramas gravida. Daca prostia ar durea, probabil (Doamne fer!) s-ar si inmulti...

| HazelEyes77 a răspuns:

Sunt sanse oarecum mici dar nu le putem exclude daca un strop de lichid seminal a ajuns in vagin. Voi stiti cel mai bine ce s-a intamplat.

Răspuns utilizator avertizat
| MariaShk1 a răspuns:

Esti gravida.