Retine! Poti ramane insarcinata in absolut orice zi! Natura iti poate juca cele mai mari feste/surprize, pentru caea vrea cat mai multi bebey! De ce atata inconstienta in a nu folosi Prezervativul, sau SI pastile, dar recomandate de medic?! Pastila de a doua zi este o contraceptie DE URGENTA!, nu o metoda contraceptiva! E o bomba hormonala!, cu diverse efecte secundare! De boli transmise sexual nu ai auzit?! E plin de ele! Preferi sa te convingi pe pielicica ta?! Ar fi pacat! Nu mai risca si fa numai CU prezervativ!
Daca ciclul tau e regulat si dureaza 29 de zile, atunci erai intr-o perioada cu fertilitate foarte mica, ceea ce nu explica administrarea pilulei de a doua zi. Raportul risc/beneficiu nu este favorabil administrarii. Dar, te rog retine ceva de la mine. De cate ori esti in aceasta situatie, trebuie neaparat sa te duci la ginecolog a doua zi si sa intrebi daca este indicata pastila de a doua zi. Niciodata in viata ta sa nu faci prostia de a lua un astfel de preparat fara indicatia medicului.
Daca ai un ciclu regulat, nu esti in perioada fertila.De pastila de a doua zi nu te sfatuiesc sa o iei asa oricum, nici nu sunt recomandate mai mult de 2 pastile pe an.
Buna,
Nu erai in perioada fertila, dar mai bine ia pastila de a doua zi (care de fapt sunt 2, prima se ia in primele 12 ore dupa contact, iar a doua in 72 de ore de la contact), ca sa fi tu linistita. Iar data viitoare foloseste prezervativul!
Bafta!
Eee oricum mai ai poootin si vezi dc iti vn sau nu oricum sansele difera de la femeie la femeie eu nu am ramas insarcinata 3 ani si dupa m-am trezit insarcinata
beausingurlamasamea întreabă: