Bună.
Să faci ce? Dragoste cu el?
Asta trebuie să vină pe parcurs nu cerută ca la piaţă.
Pa, pa.
Pai daca tu spui ca este prietenul tau deja, cum vrei sa te "combini" cu el?!
Daca prin combini te referi la sex, atunci vezi ce simti pentru el si daca crezi ca merita.
Pai tu ce simti? daca simti ceva pentru el ce mai stai pe ganduri? dar daca nu simti nimic pentru el ai putea sa ii spui ca tii la el ca la un prieten si ca nu ai vrea ca asta sa strice relatia voastra de prietenie
Parerea mea este ca nu ar trebui sa o faci
gandeste-te foarte bine la ceea ce vrei sa faci pentru ca stii cum e... baietii vin se distreaza si pleaca
ei nu au nici un stres
dar este alagerea ta... sper sa nu o regreti mai tarziu...
Tu il iubesti? daca nu simti ca vrei sa fii cu el nu o face, risti sa strici si relatia de prietenie pe care o ai acum cu el. mai bine, daca nu vrei ceva mai mult cu el, nu ii da de iteles ca ai vrea, pentru s-ar putea sa ii se urce la cap si sa faca mai rau. ai grija sa nu il faci sa sufere doar ptc tu nu tii la el. explica-i intr-un mod foarte calm ca nu e ceea ce vrei tu si ca nu asta cauti. inceareca sa ii zici ca e mai bine pentru voi sa fiti amici, daca ii explici chestia asta cam fara sa il faci sa se simta vinovat cred ca o vei rezolva pana la urma. bafta si ai grija ce faci :*
Am zis ca e prieten nu iubit pentru mine e un amic stiti il iubesc mai mult ca pe un peste de casa as plange daca ar trebui sa il arunc pe wc dar nu vreau nimic de la el mai ales sa ma combn dar nu stiu cum sa ii spun ca sa inteleaga si sa nu imi poarte pica