| Roza21 a întrebat:

Azi am fost la cumparaturi cu iubitul meu si el a indraznit sa intre in cabina mea de proba si i-am dat cu geanta in cap totusi e o cabina de proba si nu suntem numai noi in magazin. Trebuia totusi sa-i mai dau o geanta?

21 răspunsuri:
| Ioana2518 a răspuns:

Bai fata esti nebuna? Deci cand citeam intrebarea ta, plangeam( nu conteaza de ce) iar cand ti-am citit intrebarea jur ca ma bufnit rasulaughingcum sa-i da`i cu geanta in cap?:Orolling on the floor) oricum cred ca a fost tare faza

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Doamna fai fato! tu ai o problema cu capul! toate intrebarile tale sunt aiuresti! nau niciun inteles! ce intrebarea e asta...tpu trebuie sati zica ce sa faci unde sa te duci, cum sa mergi? ce ai fato...si toate intreb tale sunt prostesi

| Gândac a răspuns:

E una intrebarea laughing
Chiar imi place laughing
Depinde de greutatera gentii; daca aveai parfumuri grele, truse, ceva diamante mari cred ca ii ajunge una.
Daca aveai doar portofelul si un ruj puteai sa ii mai da vreo doua.

Acum, vorbind serios, nu stiu ce sa iti spun.
Cred ca da, mai merita una.

| cataaa a răspuns:

Care e problema? e prietenul tau

| Lasatunumele a răspuns:

@Danootsa, care-i faza? E un site public, poate sa scrie ce vrea ea.

Da, foarte binelaughing As fi facut exact la fel, pana la urma, acasa e alta faza, dar in magazin, pe langa faptul ca mai e si alta lume pe acolo, e si faza ca arati ca o idioata care nu stie sa se comporte sa ti se intample asa ceva.

| Dominicc a răspuns:

Mama mama ce bataie ti.as fi dat... cred ca luam un pantof de pe acolo si ii faceam proba fetei tale. ce fraier ai gasit?

| daniela_9291 a răspuns:

laughing foarte tare fazalaughingrolling on the floor

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Eşti nostimă, serios.Toate întrebările tale sunt amuzante. A, şi dacă vorbeşti serios ai o problemă mare.

pa, pa.

| LoveToHate a răspuns:

Tu nu esti sanatoasa?laughing)laughing)laughing)
Doamnelaughing. cum sa ii dai cu genta in caplaughing
Avea si el chef de romantism cu tine si tu ai stricat totullaughing
laughing
Doamne.laughing) NU ESTI SANATOASA!laughing)laughing

| clawdya_8655 a răspuns:

Draga roza
tu chiar ai probleme cu capul
faza asta cu geanta e super tare.eu zic ca ar fi trebuit sa il omori pe loc, ca a intrat la tine in cabina.
si plus ca m-am uitat la intrebarile tale si chiar sunt prostesti.
ti-ai recuperat iubitul, dupa ce "s-a dat la pisica ta"?

| Silvia a răspuns:

Eu în locul tău l-aş fii luat la bătaie, ce e asta?! Trebuia sa îi dai vreo 5-6 genţi în cap, ca să vadă că a greşit...Plus stele verzilaughing.

| gabrielgypps a răspuns:

Am intalnit femei si oameni in general cu minte ca a ta. aveti niste pareri si niste fixuri in viata, de tot cacatul. stiu ca in sinea ta, crezi ca o cabina de proba este un loc al intimitatii tale, ca oamenii din jurul tau sunt toti cu ochii pe tine sa vada ce faci, cum te imbraci, cum mergi si doamne ce ar mai fi zis ei daca omul tau a intrat peste tine in cabina.probabil faci dragoste, daca faci cu iubitul tau caci ma cam indoiesc, cu lumina stinsa, in pat, sub patura, nu atingi nimic din ce are baiatul, nu-l lasi nici pe el sa te atinga prin multe locuri. eu personal va cataloghez drept ratati ai vietii, oameni care traiesc degeaba, consuma aiurea resursele planetei, ceva in genul pocaitilor. din principiu nu lovesc femeile sau copii, insa daca mi/as lua o genta in cap, un pahar de bautura in fata, ori o tigaie la ureche, de la o femeie, iubita din asta, cred ca si/ar lua o bucata peste cap de ar prinde/o revelionul in aer. de obicei, fetele ca tine sfarsesc prin a devenii sacul de box al vreunui alcolist, findca nu stiu aprecia barbatii finuti si calmi care intra in viata lor. logic ca nu ma astept sa am un raspuns castigator de data asta.

| alexutza697595 a răspuns:

Eu asa ii fac iubitului meu cand vrea sa ma sarute de fata cu lumea de pe strada laughing... ii dau cu ceva in kp))

| Ionutzz97 a răspuns:

Nu mai pot de rasrolling on the floorda trebuia sai mai dai o geanta chiar doualaughing

| Anileda a răspuns:

laughing, prea tare faza.

| Paula007 a răspuns:

Poate ca ai cam exagerat laughing)

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Sa fi fost eu in locul baiatului te scoteam din magazin in suturi cu geanta pe cap.

| puppy5 a răspuns:

Nu! ii zici dor daca mai face asa te superi. ok?

| miky_4769 a răspuns:

Cred ca da.thinking si sa ii mai bagi si un pix in ochi ar fi fost minunat. iar el sa stea asa fara nicio reactie nu ar fi fost frumos, un cap in gura bine plasat din partea lui in buza ta inferioara apoi un sarut pasional pentru diversiune in timp ce iesati din magazin cu toalele probate si neplatite ar fi intregit decorul unei intalniri perfecte. acum naaa... te-ai rezumat doar la o geanta. pacat, ai pierdut distractiaoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-ai facut ma?

| Minks a răspuns:

Nu, trebuia sa iti dea el un cap in geanta.