E amuzant era mai frumos daca ii explica-i ca te deranjeaza comportamenul lui, nu cred ca era necesar sa il alergi cu matura:p
Habar nu am cati ani, dar presupun ca dupa atitudine nu mai mult de 16. Daca ma insel si ai mai mult de atat sa stii ca iti scapa esentialul:o relatie presupune si sex la un moment dat. Iar daca prima mea presupunere e corecta nu e corect faptul ca l-ai agresat.Trebuia sa ii spui frumos ca nu vrei sa mergi mai departe si ar intelege
Ai primit aici multe raspunsuri care te vor ajuta, dar am si eu o curiozitate: tu gandesti?
Vezi ca-mi faci pofta iar.
Nu e nimic rau, daca asta e relatia voastra e foarte tare! Vreau si eu, ma primiti? Esti foarte tare tipo, tine-o tot asa.
Bafta.
Roza mai devreme cu vibratorul si acum cu matura, ce urmeaza? cred ca intrebarile sunt puse la misto, dar ma bucur ca ne ai facut ziua mai frumoasa, in orice caz ai o imaginatie bogata
Pai ce vroiai sa faceti? Sa cititi Dostoievski?
Transmite-i condoleante din partea mea.
Super tare daca si-a cautat`o...bravo! O fata cu caracter~
nu mi-asi fi dorit sa fiu in pielea lui in momentele alea
Ai exagerat, chiar prea mult.ai innebunit? cum sa-i invinetesti ochiul? poate ramai fara prieten cu asemenea comportament animalic.
)
Glumesti nu?
Daca ai fost la el, normal ca el s-a gandit ca veti face ceva. Iar tu daca nu voiai puteai sa pleci pur si simplu nu sa-l bati.
Cu matura?
LOL.Hai ca am ras cu lacrimi !
Nu nu e nimic rau in asta,(asta daca nu-i la vrajeala intrebarea ). Dar hai, fii si tu mai intelegatoare, numai fii chiar asa de violenta, totusi e iubitul tau !
)
Serios cu matura?
Nu e rau dar mai bine ii explica-i ca nu-ti place ce a facut, decat sa-l alergi cu matura, era mai simplu.
Oricum saracu baiat l-ai pus pe fuga nu gluma.
papa
Nu e foarte bine) pai asa se iubeste acum cu tocuri in cap il mangai putin cu matura pe spate eventual il alinti cu 2, 3 palmute(si alea tot din dragoste)
Noi avem 16 ani si ne iubim de 2 ani asa suntem noi mai ciudati(adica avem idei ciudate) dar ochiul i l-am invinetit din greseala
Nu sunt puse la misto stiu ca nu par credibile dar ieri asa s-o intamplat cu vibratorul cum spuneam suntem niste ciudati mai ales eu eu sunt cu bataia el e pervers deci ne potrivim de minune :X
Wow. Ce agresiva esti. Nuj daca e ceva rau in asta. Poate la un moment dat o sa se satura sa primeasca chestii in cap.:p
Ce sa mai baiatu` avea chef de joaca. Tu si cu el singuri la el acasa. cate nu le trec baietilor prin minte cand au asa ocazii sa fie singuri cu prietena. Cred ca-ti poti imagina si tu.
Tocmai cu matura, ma?
Doamne ce'am ras cand mi te'am imaginat cu matura in mana dupa el )
Mai bine te asiguri ca a luat-o ca pe o gluma
Trebuia sa ii explici ca nu iti convine ce a facut... fara sa ai o matura, vaza, telecomanda sau orice altceva in mana
)))) wtf?
Nu mai pot de raaas!
Imi si imaginez o scena ca si cum a. ti fi fost in desene animate
Rau nu e. Ciudat, da!
Adica el saracu o fi crezut ca poate vrei si tu.
La parintii mei mama a preluat initiativa, pentru ca tata era prea rusinos)
ChocolateDroid întreabă: