| Roza21 a întrebat:

Azi am fost la iubitul meu si incepuse sa se dea pe langa fusta mea si in momentul ala i-am dat cu un papuc in cap si am luat matura si am alergat dupa el ca sa-i dau una ca era prea pervers. E ceva rau in asta?

Răspuns Câştigător
| raisa1993maria a răspuns:

E amuzanthappy era mai frumos daca ii explica-i ca te deranjeaza comportamenul lui, nu cred ca era necesar sa il alergi cu matura:p

54 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Habar nu am cati ani, dar presupun ca dupa atitudine nu mai mult de 16. Daca ma insel si ai mai mult de atat sa stii ca iti scapa esentialul:o relatie presupune si sex la un moment dat. Iar daca prima mea presupunere e corecta nu e corect faptul ca l-ai agresat.Trebuia sa ii spui frumos ca nu vrei sa mergi mai departe si ar intelege

| Hmmmm a răspuns:

Ai primit aici multe raspunsuri care te vor ajuta, dar am si eu o curiozitate: tu gandesti?

| nobody_9468 a răspuns:

Vezi ca-mi faci pofta iarlaughing.
Nu e nimic rau, daca asta e relatia voastra e foarte tare! Vreau si eu, ma primiti? Esti foarte tare tipo, tine-o tot asawinking.

Bafta.

| Narfundo a răspuns:

Eu iti bagam matura in cr, jur.

| Barajag a răspuns:

La ce ai mai dat si cu matura? Nu era de ajuns papucul?laughing

| clauss a răspuns:

Roza mai devreme cu vibratorul si acum cu matura, ce urmeaza? cred ca intrebarile sunt puse la misto, dar ma bucur ca ne ai facut ziua mai frumoasa, in orice caz ai o imaginatie bogata

| User a răspuns:

Pai ce vroiai sa faceti? Sa cititi Dostoievski? laughing

Transmite-i condoleante din partea mea.

| anaid a răspuns:

Super tarelaughing daca si-a cautat`o...bravo! O fata cu caracter~rolling on the floor
nu mi-asi fi dorit sa fiu in pielea lui in momentele alealaughingrolling on the floor

Stefan
| Stefan a răspuns:

Probabil ca, a depasit limita bunului simt. Asa se explica comportamentul tau.

| Andru1996 a răspuns:

Nu chiar foarte bine trebea sa ii dai si cu farasu si cu tot ce nimereai

| Nastia a răspuns:

Ai exagerat, chiar prea mult.ai innebunit? cum sa-i invinetesti ochiul? poate ramai fara prieten cu asemenea comportament animalic.winking

| pwp a răspuns:

Ce faza tare!
nu cred ca e ceva rau!

| msonegirl a răspuns:

rolling on the floor)

Glumesti nu?
Daca ai fost la el, normal ca el s-a gandit ca veti face ceva. Iar tu daca nu voiai puteai sa pleci pur si simplu nu sa-l bati.

Cu matura? laughing

| Ionutzz97 a răspuns:

Ce bine va intelegeti rolling on the floor)

| Foxilikkkă a răspuns:

LOL.Hai ca am ras cu lacrimi laughing!
Nu nu e nimic rau in asta,(asta daca nu-i la vrajeala intrebarea laughing ). Dar hai, fii si tu mai intelegatoare, numai fii chiar asa de violenta, totusi e iubitul tau laughing!

| Annie_3559 a răspuns:

rolling on the floor)

Serios cu matura?rolling on the floor

Nu e rau dar mai bine ii explica-i ca nu-ti place ce a facut, decat sa-l alergi cu matura, era mai simplu.

Oricum saracu baiat laughingl-ai pus pe fuga nu glumarolling on the floor.

papalaughing

| nicusor19 a răspuns:

Nu e foarte binelaughing) pai asa se iubeste acum cu tocuri in cap il mangai putin cu matura pe spatelaughing eventual il alinti cu 2, 3 palmutelaughing(si alea tot din dragoste)

| Roza21 explică:

Am uitat sa mentionez ca i-am invinetit un pic ochiul

| Roza21 explică:

Noi avem 16 ani si ne iubim de 2 ani asa suntem noi mai ciudati(adica avem idei ciudate) dar ochiul i l-am invinetit din greseala

| Roza21 explică:

Nu sunt puse la misto stiu ca nu par credibile dar ieri asa s-o intamplat cu vibratorul cum spuneam suntem niste ciudati mai ales eu eu sunt cu bataia el e pervers deci ne potrivim de minune :X

| Roza21 explică:

Da gandesc si inca foarte bine

| lavynika a răspuns:

Wowlaughing. Ce agresiva estilaughing. Nuj daca e ceva rau in asta. Poate la un moment dat o sa se satura sa primeasca chestii in cap.:p

| Mjdolhfi a răspuns:

laughing)Trebuia sa ii explici nu sa il bati=]]

| Minks a răspuns:

Si cand te-ai trezit era dimineata, nu? laughing

| Deddu a răspuns:

Cred ca esti un pic salbaik mai bine ii spuneai ce te deranjeaza oricum funny!

| Diana889333 a răspuns:

Ce sa mai baiatu` avea chef de joaca. Tu si cu el singuri la el acasa. cate nu le trec baietilor prin minte cand au asa ocazii sa fie singuri cu prietena. Cred ca-ti poti imagina si tu.
winking

| CreepyCrow a răspuns:

ca s-a dat la tine da
ca i-ai dat cu matura nulaughing

| Katherine † Pierce a răspuns:

Tocmai cu matura, ma? laughing
Doamne ce'am ras cand mi te'am imaginat cu matura in mana dupa el laughing rolling on the floor)
Mai bine te asiguri ca a luat-o ca pe o gluma straight face
Trebuia sa ii explici ca nu iti convine ce a facut... fara sa ai o matura, vaza, telecomanda sau orice altceva in mana laughing

| myha a răspuns:

rolling on the floor)))) wtf?
Nu mai pot de raaas!
Imi si imaginez o scena ca si cum a. ti fi fost in desene animaterolling on the floor
Rau nu e. Ciudat, da!
Adica el saracu o fi crezut ca poate vrei si tulaughing.
La parintii mei mama a preluat initiativa, pentru ca tata era prea rusinosrolling on the floor)