| iAngel a întrebat:

Azi am fost la prietena mea acasa si ne-am sarutat noi, ii puneam mana pe fund etc, si pe urma am muscat-o de tate, si a spus"opaa ai prins tupeu" (a zis-o in gluma) si pe urma i-am pus mana pe tate si a spus ca se simte aiurea ca are tatele mici(nu e adevarat si i-am spus ca nu le are mici si ca sunt perfecte asa cum sunt, si ca imi plac cum le are ea) dar ea se simte aiurea.cum pot sa o conving sa nu mai se simta aiurea?

8 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Nu se simte aiurea...ii place sa auda de la tine ca are sani perfecti!

| Analytical a răspuns:

Arata-i cat o iubesti si demonstreaza-i acest lucru! fa-o prin rabdare sa depaseasca acest complex. cati ani ai?

| Alinaga a răspuns:

In primul rand cati ani aveti? daca suntei macar la 17-18 ani incerca sa i faci coplimente legate de ea in totalitate inclusiv de sani dar nu doar de sani pentru ca se va simti mai aiurea.de exemplu spune i ca iti place comportamentul ei foarte mult ca iti plac ochii zambetul sanii si ca e perfecta.asa se va simti mai bine.spune i ca sanii nu influienteaza cu absolut nimic relatia voastra ca sunt alte fete cu sanii mai mici decat ai si ca pe tine oricum nu te intereseaza acest aspect. spune-i ca tu ai ales-o pentru felul ei de a fi nu pentru sanii mari sau mici pe care ii are. sper sa iti fie de ajutor

| Chrisz a răspuns:

Incearca sa o iei usor, nu asa direct.Sa ajungi direct in zona aceea, spune'i ca nu conteaza marimea, sa se lase dusa de val, sa aiba incredere in tine.

| Ţepeşu a răspuns:

Las-o însărcinată. Să vezi cum îi cresc sânii dupa tongue

| Addeeee a răspuns:

Stii?! mai sunt si unele fete care fac asta doar sa primeasca complimente gen " ba nu... ahh`. sunt prea perfecte! " laughing))

| vasiletrolu a răspuns:

Eu zic sa-ti scoti penisul si sa i-l arati si sa incepi sa te plangi ca e prea mic