| iAngel a întrebat:

Azi am fost la prietena mea si am fost mai nebunatic.adica am inceput sa o musc de fund, de tate etc, si mi-a spus ca ii place schimbarea asta(amandoi suntem virgini si avem 16 ani), sa continui sa fiu asa "nebunatic"?

8 răspunsuri:
| buturuga a răspuns:

Desigur, oricarei fete ii place cand partenerul "evolueaza" dar nu prea mult.

| lovedy a răspuns:

Eu zic sa mai asteptati macar vreo 2-3 ani chiar nu cred ca vreti sa aveti copii la 16 ani. fundita plss:*

| GunsNRoses a răspuns:

Daca la amandoi va place shimbarea asta nu vad de ce nu sa continuii sa fii nebunatic! Numai sa ai grija sa nu o musti prea tare tongue. Good luck.

| Komododragosh a răspuns:

E bine sa evoluezi, partenera ii place faptul ca incepi sa capeti mai mult tupeu si imaginatie. Cand o sa faceti si sex o sa aveti mai multa imaginatie si o sa aveti niste fantezii pe care nici nu stiti de unde ati luat-o happy. Cu cat evoluati mai mult, adica deveniti mai "nebunatici" cum zici tu, cu atat parteneru de langa tine se va simti mai bine, mai implinit fizic cat si sufletesc. E super ca sunteti amandoi virgini, o sa aveti o experienta unica cand veti face sex si nu o veti uita niciodata. Mult succes!

| kRyStY_1411 a răspuns:

laughing) auzi acolo nebunaticlaughing)
fa pe nebunu rolling on the floor

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Buna!
Depinde de ea laughing
Daca si ei ii place este ok.continua,dar depinde daca ea vrea ceva mai mult ''decat simple atingeri''.

| anniebox16 a răspuns:

Da... poti continuablushing

| Bogdan1o a răspuns:

Daca ei ii place. poti continua...joculetele astea is faine, dar ai grija ca din joc usor se ajunge in pat, asa ca sa fi pregatit cu un prezervativ...bafta