E super cool
spune-i sa va duceti din nou la strand dar doar voi 2
poate se simte stanjenit fata de pr tale
si poate iesi ceva frumos
de ce sa nu incerci?
Dragoste la prima vedere nu mai poate fi discutata in ziua de azi, din cate ai spus tu s'ar putea sa fi stat cel mai mult cu tine pentru ca erai cea mai mare din cele 4 fte, si poate a spus adv atunci cand a zis ca sta mai mult cu tine pentru ca u esti mai de gasca, poate s-a gandit ca u esti mai matura decat celelate fte, gandesti alfel, stii de gluma, si poate te si placea un pic, cine stie
Pai eu cred ca te considera o amica de a lui.si tu i-ai parut cea mai de gasca din grupul de fete cu care ai fost totusi ar putea exista cateva sanse sa te placa
Că a pus ochii pe tine. Continuă să vorbeşti cu el poate iese ceva. Eşti cea mai mare dintre ele, gândeşti altfel si arăţi altfel şi i-ai sărit în ochi şi e posibil să te placă.
FantaSZy
Esti cea mai mare iar la varsta de 14 ani ai deja forme care il atrag, cred ca e destul de clar ca baitul te place el avand 16 esti fata perfecta pentru el (ma refet la varsta). bafta si vezi cum faci sa te mai intanesti cu el
Ma bucur foarte mult pentru tine.Probabil ca si de aceea trage mai mult la tine ca esti mai mare, dar eu sunt convinsta ca simte ceva pentru tine. Nu ar sta atat mult timp cu tine daca nu ar avea ceva parere frumoasa. Lasal asa, sa vezi ce mai face si daca mai face asa incearca si tu sa-i arati ca-l placi... poate, poate iese ceva.Bafta
Pai maine ma duc din noua la strand si el stie asta, iar atunci cand am plecat el a zis ca ne vedem marti...deci ne vom intalni maine... dar nu cred ca vom fi doar noi 2