Am semnat si eu petitia acum mult timp... nu cred ca o sa se intample ceva avand in vedere ca in China nu exista nicio lege care sa interzica maltratarea animalelor.
Hmm poate ca intraevar voua vi se pare. ciudat. dar pentru ei e un lucru nornal. ei cu asta se hranesc... nu stiu daca ati vazut era n reportaj cum ca vedetele din usa au ca animal de companie porci, oi. si din astea. poate ca si lor li s-ar parea ciudat. sa vada filmulte in timp ce mancarea noastra e,, preparata". trebuie sa priviti din mai multe parti. pozitive si negative.
Doamne.nu pot sa ma uit la tot filmuletul pur si simplu nu imi vine sa cred cata cruzime poate sa exista in lumea asta.Sa-i bata Dumnezeu asa cum fac ei cu animalele.
@clysib tie ti se pare normal ca sa jupuiasca un animal de viu? ok ii mananca dar de viu ma? cum puii mei poti spune asemenea baliverne.noi nu jupuim oi, vaci, porci de vii si nu-i torturam cum puii mei sa i se para normal cuiva intreg la minte ce fac bestiile alea? nu au absolut nici o scuza s-a inventat vaccinul pentru eutanasiere care se face in conditii igienice ei de ce is mai cu coarne si nu pot adopta metoda asta? pentru ca is niste MONSTRII ORDINARI SI HANDICAPATZI asta sunt
anonim_4396 întreabă: