In prima faza nu trebuia sa postezi aici discutia ta privata cu ea... Tu ai dorit sa ne arati noua modul in care se purta ea cu tine.si in ce fel si mod iti vorbea.nu vreua sa trag concluzii pripite si sa cred ca era o femeie/fata usoara si ca doar te folosea... Dupa cum ti-au spus si cei de mai jos indiferenta e cea mai buna metoda... daca ai prietena tine-o de buna nu o folosii.
Tine minte un singur lucru:"Roata fie ea si patrata se intoarce"!
Ai grija de tine si multa bafta
Dar ce rau i-ai facut, ai inselat-o? Eu cred ca ar trebui sa o ignori, k pana la urma u ai bagat-o in seama pe mess, nu-i mai da atentie, ca banuiesc ca nu mai vrei sa te impaci cu ea, nu? Sa sti k ignoranta zgarie orice orgoliu, mult noroc!
Dar ce rau i-ai facut,ai inselat-o ? Eu cred k ar trebui sa o ignori,k pana la urma u ai bagat-o in seama pe mess,nu-i mai da atentie,k banuiesc k nu mai vrei sa te impaci cu ea,nu ? Sa sti k ignoranta zgarie orice orgoliu,mult noroc !
Fata asta clar nu te mai iubeste... a trecut peste! Ai gresit nu? Asuma-ti greseala atunci! Las-o in pace...acum e prea tarziu sa o mai cauti...sa incerci sa te impaci cu ea! Daca ai iubit-o vreodata nu incerca sa-i faci rau ei si actualului prieten!
Sincer iti spun... Tu ar trebui sa iti vezi de treaba ca na tu din cate observ vrei sa va intelegeti macar ca amici dar ea nici macar atat... Orice i-ai fi facut, sa o fi inselat, injurat si orice altceva daca se comporta asa nu trebuie sa ii mai dai atentie... Platestei cu aceeasi moneda, pentru ca merita pentru comportamentul ei... Indiferent de ce ai fi facut... Ai prietena... mergi mai departe si gata... Las-o pe ea sa fie de domeniul trecutul... Take care!
Las`o in pace, nu merita. Din cate am inteles ati fost ceva timp impreuna, si indiferent de ce iai fi facut daca ajunge sa vb asa de tine, nu merita sa te stresezi pentru ea. Poate ca nu te-a uitat dar daca tinea la relatia voastra va mai dadea o sansa, sau macar sa ramaneti amici.Capu` sus ca mai sunt fete
Cred ca vrea sa te faca sa te simti intimidat!
si cred ca vrea sa o lase balta...arata putina indiferenta
INDIFERENTA DOARE CEL MAI RAU! crede-ma! stiu din exprienta pentru ca si eu sunt fata.
Incearca sa pari indiferent cu ea, dar din cand in cand mai arunca-i cate o privire. Incearca!
Nu am inselat-o. nu-s genu. nu stiu ce s-a intamplat cu noi 2. prea multe certuri poate. si stiu ca ma iubeste dar. e orgolioasa rau.
Nu am realizat bine ce s-a intamplat dar fie totusi u pari mult prea insistent si ea nepasatoare sa cel putin asta vrea sa arate( k nuh mai ii pasa de tine) nuh tiu povestea, nuhstiu ce s-a intamplat...de aceea nuh mai spon nimic
Ai inselat-o? Stai putin...este cel mai mare rau pe care puteai sa i-l faci... sper ca te-ai lecuit...
Sa treci peste, sa te comporti frumos cu ea pe viitor daca vrei sa fiti amici, eventual sa-i demonstrezi ca se inseala in prvinta ta
Vezi-ti de viata ta! Nu are sens sa mai vorbesti cu ea! De ce esti asa de disperat? Mai sunt atatea fete! Unde e mandria ta? Crede-ma ca o data rupta relatia, chiar daca te iarta tot este nodul!
Nu inteleg ce i-ai facut dar trece peste chestia asta! Si nu mai insista atata! Fii indiferent! Si fa-ti alta gagica
Bye!
Dar ce i-ai facut de se poarta asa?
e clar ca nu te mai iubeste...mai bine o ignori. daca ai bagat-o in seama pe mess si iti raspunde asa nu stiu ce sa zic...
Sincera sa fiu fata asta nu merita...adica totusi din moment ce odata v'ati iubit de ce sa fie ura asta intre voi? i'ai facut ceva, v'ati despartit si gata... dar pentru asta nu inseamna ca nu trebuie sa va salutati...lasa'o in truda ei ca e vai de capu ei...sa fii fericit cu noua ta prietena
Sincer sa fiu am aflat ca ea m-a inselat la un majorat cu unu. dar am zis ca merita .si pentru asta mam razbunat si eu putin pe ea printr-o discutie cu masa. dar a degenerat poveste din alta cauza. are un prieten idiot de la 1000 d km care a facut panarama de ea .si a dat vina pe mine.
linarkfts întreabă: