Este o idioţenie să crezi aşa ceva. Sper că ai auzit şi tu ce este aceea o menstruaţie, şi că unele fete nu se simt bine când fac acest lucru în acea perioadă a lunii. Sexul nu este o dovadă a dragostei.
pa, pa.
Inseamna ca ea chiar e pe stop, iar tu esti prost crunt sau doar te plictiseai si te-ai gandit sa pui o intrebare de genul asta ca sa vezi ce raspunde lumea. In cazul al doilea, imi cer scuze. In primul caz... sinucide-te.
Ba te iubeste. Dar nu cred ca ti-ar fi convenit sa te umpli de sange.)...Mai asteapta cateva zile, pana ii trece.
Asta inseamna ca e pe stop. adica are ciclu mentrual si ii curge sange e scarbos sa faci sex atunci
Pai nu prea are cum . te mai iubeste dar e mai bine ca nu ati facut. poate se intampla ceva neplacut. fundita?
Tu esti prost ori te prefaci pe bune acum, vrei sa faci sex si nu sti ce inseamna stop' menstruatie' ciclu' chit ca is chestii legate de fete.
) poate chiar era pe stop sau si. a dat seama cu cine urma sa o faca si a renuntat
Este intr-o perioda delicata a lunii in care sexul combinat cu acea problema nu se leaga.
Dragul meu, toate fetele odata pe luna sunt pe ciclu.Asta nu inseamna ca nu te iubeste. Ea ar vrea sa faca, dar nu se pote...
ma dar tu nu stii ca fetelor odata pe luna le vine ciclul?
informeaza`te si tu si iesi de sub pamant!
noname_1116 întreabă: