| Master_5529 a întrebat:

Azi am vrut sa fac sex cu iubita mea si ea mi-a zis ca nu poate ca e pe stop. Ce inseamna asta oare nu ma mai iubeste?

15 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Este o idioţenie să crezi aşa ceva. Sper că ai auzit şi tu ce este aceea o menstruaţie, şi că unele fete nu se simt bine când fac acest lucru în acea perioadă a lunii. Sexul nu este o dovadă a dragostei.

pa, pa.

| Pacala a răspuns:

Inseamna ca ea chiar e pe stop, iar tu esti prost crunt sau doar te plictiseai si te-ai gandit sa pui o intrebare de genul asta ca sa vezi ce raspunde lumea. In cazul al doilea, imi cer scuze. In primul caz... sinucide-te.

| Pissy a răspuns:

Ba te iubeste. Dar nu cred ca ti-ar fi convenit sa te umpli de sange.hee hee)...Mai asteapta cateva zile, pana ii trece. big grin

| Crisstina a răspuns:

Nu, inseamna ca e pe stop! laughing

| deea40 a răspuns:

Asta inseamna ca e pe stop. adica are ciclu mentrual si ii curge sange e scarbos sa faci sex atunci

| fender92 a răspuns:

Pai nu prea are cum laughing. te mai iubeste dar e mai bine ca nu ati facut. poate se intampla ceva neplacut. fundita? puppy dog eyes

| RMihai a răspuns:

Tu esti prost ori te prefaci pe bune acum, vrei sa faci sex si nu sti ce inseamna stop' menstruatie' ciclu' chit ca is chestii legate de fete.

| cataaa a răspuns:

laughing) poate chiar era pe stop sau si. a dat seama cu cine urma sa o faca si a renuntat

| CHILIPIR a răspuns:

Este intr-o perioda delicata a lunii in care sexul combinat cu acea problema nu se leaga.

| Denisu_9851 a răspuns:

Inseamna ca trebuie sa astepti nu ca nu te mai iubeste rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Giulya93 a răspuns:

Dragul meu, toate fetele odata pe luna sunt pe ciclu.Asta nu inseamna ca nu te iubeste. Ea ar vrea sa faca, dar nu se pote...hee hee

| doarreuu a răspuns:

laughing ma dar tu nu stii ca fetelor odata pe luna le vine ciclul?
informeaza`te si tu si iesi de sub pamant!

| Lαααα a răspuns:

Mai intai lasa-ma sa radlaughinglaughing)

Adica i-a venit ciclu` baaahee hee Vai de capu` vostrutonguelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Extraordinar laughing)))))))